Foto: EDC Højris // Foto: Nybolig Haderslev // Foto: Brikk
27. Sep. 2021

Herskab på budget: Her får du herregårdsstemning for under to millioner


Når en mægler beskriver en bolig som “herskabelig” i salgsopstillingen, følger der ofte et prisskilt med rigtig mange nuller med - ikke mindst, hvis det ligefrem er herregårdsstemning, der er tale om.


Men hvis man er villig til at lægge lige knofedt  i for at bringe et historisk hjem tilbage til fordums storhedstid, så er det muligt at købe sig til en herskabelig ejendom med store stuer, klassiske detaljer og imposante facader – uden at sprænge budgettet. 


Ifølge boligmediet Boliga.dk er der nemlig flere prægtige ejendomme med herregårdstemning til salg for under to millioner kroner i øjeblikket.Her er tre billige ejendomme med herskabsstemning


Boiesminde, Ødis-Bramdrup
Pris: 1.795.000 kroner


Foto: Brikk

 

I mere end 160 år har den historiske landejendom Boiesminde ligget i landlige omgivelser udenfor Kolding i det sydlige Jylland.


Hovedhuset har i dag 264 kvadratmeter bolig, der er fordelt på højloftede stuer og i alt otte værelser, som trænger til en kærlig hånd. Med i handlen følger også en grund på 1,4 hektar, en garage og en stald med plads til heste.


Hele molevitten er til salg for en kvadratmeterpris, der ligger 62 procent under niveauet for de udbudte ejendomme i området.Se ejendommen her 


 

Balslevgaard, Balslev
Pris: 1.495.000 kroner


Foto: EDC Højris

 

Udenfor Ejby på Fyn er der også en herskabelig ejendom til salg, hvor mange boligbudgetter vil kunne være med.  Balslevgaard, som har mere end 180 år på bagen, er nemlig udbudt til salg med en kvadratmeterpris, der ligger 40 procent under de priser, som husene i området er til salg for.


Med det historiske hjem følger 270 kvadratmeter bolig, der tæller en stor hall, stuer en suite og flere værelser på både stueetagen og førstesalen. Med i prisen følger også tre længer, hvor der er stald, garage og plads til opbevaring.Se ejendommen her


 

Vestergaard, Øsby
Pris: 1.495.000 kroner


Foto: Nybolig Haderslev


 

På Vestergaard udenfor Haderslev i Sønderjylland er der store stuer med herskabelige kaminer, en hall og sågar en allé med træer på hver side, der fører ned til hovedhuset og de tilhørende bygninger.


Landejendommen er fra 1878 og i ganske original stand, der dog trænger til noget renovering. Men så er den også til salg for et beløb, der ifølge Boliga.dk ligger 68 under prisgennemsnittet i området. For det beløb får man 313 kvadratmeter bolig og knap to hektar jord.Se ejendommen her 


Del det på
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga