Foto: Estate Østerbro
26. Okt. 2020

Hurtig handel: Stjerne-instruktør har solgt millionhjemmet på Østerbro


Stjerne-instruktør har solgt millionhjemmet på Østerbro


Krøniken og Forbrydelsen-instruktørens lejlighed, som kom på markedet i august, er nemlig blevet solgt - langt hurtigere end gennemsnittet i den københavnske bydel, hvor lejlighederne for øjeblikket har ligget udbudt i over 150 dage.


Det skriver boligmediet Boliga.dk.


Det betyder altså, at Sieling nu skal vinke farvel til den 193 kvadratmeter store bolig, som hun købte tilbage i 2001; den gang havde hjemmet dog blot 67 kvadratmeter.


Sidenhen er et erhvervsmål blevet inddraget i lejligheden, som er blevet renoveret - men med originale detaljer som fritlagte bjælker og sprossede vinduer bibeholdt. Det oplyste mæglerforretningen Estate Østerbro i deres salgsmateriale, da lejligheden var til salg.


SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  


Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg Hus


 

Hvad med prisen?


Charlotte Sieling har haft fingrene i flere store, danske tv-succeser; deriblandt Borgen og Rejseholdet - siden hun for alvor begyndte instruktørkarrieren i starten af nullerne - samme periode, hvor hun købte hjemmet på Østerbro.


Her næsten 20 år senere er hjemmet blevet solgt videre til nye ejere, der har lagt 9,6 millioner kroner for at overtage nøglerne til de seks værelser tæt på Søerne i Købehavn, oplyser Boliga.dk.


Den nye ejer - den kendte journalist og tidligere politiske redaktør på Politiken Jesper Thobo-Carlsen - kan således glæde sig over at have fået et afslag med i handlen.


Den sidste udbudspris på Charlotte Sielings Østerbro-hjem lå nemlig på 9.995.000 kroner - næsten 400.000 kroner mere end det endelige hammerslag.Se instruktørens eksklusive lejlighed her


 

SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  


Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg Hus

Del det på