Foto: Home Charlottenlund
26. Aug. 2021

Hurtigt ryk i toppen: Ny villa indtager pladsen som landets dyresteTo nyudbudte villaer har på kort tid rykket rundt i toppen af det danske husmarked.

Først snuppede en villa i Klampenborg pladsen med en pris på 55 millioner – og nu ganske få uger efter - er den plads overtaget af en helt nyudbudt villa i Charlottenlund på 438 kvadratmeter. Villaen kan således nu kalde sig Danmarks dyreste hus til salg.

For den eksklusive placering både i toppen af det danske boligmarked og på Strandvejen i et af landets absolut dyreste postnumre skal der betales 68 millioner kroner, hvilket svarer til en ganske solid kvadratmeterpris på godt 155.000 kroner.

Villaen er udbudt til salg hos mæglerbutikken Home Charlottenlund, der i deres salgsmateriale beskriver ejendommen med ord som ”enestående”, ”klassisk” og med ”alle moderne bekvemligheder”.

Inden for porten får man da også en villa, der er renoveret tilbage til sit oprindelige look med hall, spisestue med fløjdøre, opholdsstue, bibliotek foruden hele batteriet af værelser: sove-, børne-, bade-, påklædnings- og træningsværelse.


Teenageafdeling med tagterrasse


Af fornødenheder i ejendommen i øvrigt findes dampbad, teenageafdeling med egen tagterrasse, specialdesignet vinkælder og en have indrettet i mange sektioner.

Den slags kommer naturligvis med en pris, og derfor skal der altså også betales en sum, som ifølge Boliga.dks data er helt op til 76 procent over gennemsnittet for de udbudte boliger i området.

Men selvom kvadratmeterprisen er langt over det eksklusive områdes gennemsnit, er det ikke langt fra de priser, som årets dyrest solgte villaer er gået for.

Bare én enkelt af de fem dyreste villaer, der er solgt i år, er nemlig handlet til en kvadratmeterpris under 100.000 kroner, mens de øvrige fire altså er gået for mellem 106.000 og næsten 150.000 kroner pr. kvadratmeter.

Alle årets fem top-handler ligger i byerne langs Øresund lige nord for København for mellem 42,5 og 56 millioner kroner, og dermed kan Danmarks for øjeblikket dyreste villa på markedet altså også snuppe pladsen som 2021s største villahandel, hvis den vel at mærke bliver solgt for et beløb nær udbudsprisen.

Se Danmarks dyreste hus her


 
Del det på
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga