Foto: Nybolig Dragør // Anthon Unger, Ritzau
04. Aug. 2020

Hurtigt videre: Medina sætter vild penthouse til salg 


I starten af året købte Danmarks pop-darling, Medina og manden Malo Chapsal en penthouselejlighed midt på Frederiksberg.


Men nu har det nygifte par - efter godt og vel et halvt år på adressen - sat deres luksuriøse hjem til salg igen.


Det skriver boligsitet Boliga.dk.


Lejligheden spreder sig over mere end 100 kvadratmeter og ligger på øverste etage i en ejendom fra 1976 med udsigt udover hele byen.


En udsigt, der særlig gør sig gældende fra både boligens udestue og tagterrasse, som ejendomsmægler Nicki Peters fra Nybolig Dragør fremhæver i salgsmaterialet. 


Kun for Mig-sangeren og Chapsal købte de tre værelser for 6.775.000 kroner tilbage i januar - i dag kan du købe det eksklusive kendis-hjem for 8,5 millioner kroner.


SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  


Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg HusDyr, dyrere, Frederiksberg


Medina og Malo Chapsal blev gift i juni, men nu er det altså boligmarkedet og ikke længere bryllup, der står på tapetet.


Og det er ikke bare parrets penthouselejlighed, der ligger i den eksklusive ende af boliger, også placeringen på Frederiksberg er midt i landets dyreste boligområde.


Det viser tal fra Boliga.dk.


I øjeblikket koster ejerlejlighederne i Frederiksberg Kommune 50.200 kroner pr. kvadratmeter - hvilket er over fem millioner kroner for en lejlighed på 100 kvadratmeter.


Popsangerens lejlighed skal dog koste dig lidt mere end det: Her er en kvadratmeter nemlig udbudt til lige over 79.400 kroner.


Medina har med utallige ørehængere, som Ensom, Vi To og Velkommen til Medina, cementeret sig, som en af de mest velkendte musikere i landet. Senest med singlen Til Den Lyse Morgen fra i år.Se Medinas vilde penthouse HER


 

SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  


Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg Hus

Del det på