Foto: Nybolig Vesthimmerland - Løgstør // Foto: Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen - Grenaa
09. Okt. 2021

Huse i første række: Her får du havudsigt for under en million kroner 


År efter år lander havudsigt i toppen som en af de ord, danskerne søger allermest på under jagten efter en ny bolig.


Den eftertragtede beliggenhed ved vand er derfor også som regel garant for priser, der ligger et godt stykke oppe i de højere luftlag over, hvad husene på boligmarkedet normalt er salg for.


Men det kan faktisk godt lade sig gøre at få både hus og havudsigt for beløb, der næppe vil sprænge selv nogle af de mere skrabede boligbudgetter. Det skriver boligmediet Boliga.dk.


Lige nu er der nemlig flere villaer til salg, som ligger i første række til fjorde og bugter - og som allesammen koster under en million kroner.


 

LÆS OGSÅ Drømmer du om en solrig terrasse?


Prøv Boligas skyggekort, inden du køber drømmehjemmet
Tre billige huse med havudsigt 


Vester Oddevej, Langø
Pris: 995.000 kroner


I den lille by Langø udenfor Nakskov på Lolland kan du få både en villa, have og udsigt til vandet for under en million kroner.


Kun en mark adskiller det fireværelses store hus fra fjorden, og så kan det med sin status som en flexbolig både bruges som helårsbolig og et fritidshus.


Prisen for hver af de 127 kvadratmeter i villaen ligger på 7.834 kroner stykket. Det er ret præcis halv så meget som landsgennemsnittet, hvor en huskvadratmeter ifølge Boliga.dk koster lige knap 15.700 kroner i øjeblikket.Se huset her

Havvejen, Udbyhøj
Pris: 899.000 kroner


Foto: Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen - Grenaa 

 

Ved indsejlingen til Randers Fjord i Udbyhøj ligger en villa fra 60’erne på 1,5 hektar jord med udsigt til Kattegat. Huset, som har tre værelser fordelt på 165 kvadratmeter, kan efter et nedslag på 10 procent købes for lige under 900.000 kroner.


Det betyder også, at du kan få havudsigt for en kvadratmeterpris på knap 5.500 kroner - altså godt og vel en tredjedel af landsgennemsnittet. Også her er det muligt at søge flexboligstatus på hjemmet.Se huset her 

Aggersborgvej, Aggersborg
Pris: 698.000 kroner


Foto: Nybolig Vesthimmerland - Løgstør

 

Der er ikke langt ned til vandkanten fra villaen i Aggersborg, der ligger i første række til Limfjorden i Nordjylland. 


Her får du havudsigt, et hus fra 1897 med fire værelser på 132 kvadratmeter i alt og en lille blomstrende have for under 700.000 kroner.


Igen er kvadratmeterprisen på knap 5.300 kroner langt under det, en dansk boligkøber lige nu skal have op af lommen for at købe en villakvadratmeter på det landsdækkende boligmarked.Se huset her

LÆS OGSÅ Drømmer du om en solrig terrasse?


Prøv Boligas skyggekort, inden du køber drømmehjemmet

Del det på
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga