05. Feb. 2019

Investér i din søvn, som du investerer i din bolig - det er en tredjedel af dit liv



Søvn er alfa og omega for at være den bedste udgave af dig selv til daglig. Vågner du op frisk, veludhvilet og afslappet i kroppen, er det den bedste start på dagen man kan ønske sig. Derfor er det vigtigt at tage hensyn til din søvns kvalitet, der kan variere af mange grunde.

Det handler høj grad, om at vælge den rette type seng til dit behov. Derfor bør du overveje, hvordan du sover om natten for at få den bedste søvn og dermed mere overskud og energi.

Det kan du gøre ved at undersøge og tænker efter dine vaner inden sengetid samt din soveposition, nattetemperatur og lignende. Og da du faktisk sover op mod en tredjedel af dit liv samlet set, er det jo klart, at det er vigtigt at tage hensyn til komforten i sengen under søvnen.


Få den bedste søvn ved at være ærlig om dine vaner og din krop


Søvnkvaliteten kommer an på komforten i sengen, samt dine rutiner inden sengetid. En del af det afhænger også af dine vaner i løber af dagen. De kan nemlig have en stor effekt på din nattesøvn.

Derfor bør du foretage en mere samlet vurdering, når det kommer til grunden for dårlig søvnkvalitet. Det kan nemlig lige så vel komme an på sengens komfort, som på koffeinindtaget i løbet af dagen.


Få gode råd til bedre søvn hos Sleepzone.dk


Hvis du ikke lige ved, hvor du skal starte eller slutte, så kan det være nødvendigt at søge råd. Det kan du gøre hos sleepzone.dk, der hjælper dig med at finde den bedste seng til dit behov.

De kan guide dig gennem junglen af senge, og rådgive om det bedste valg af dyner, puder mm., der kan give dig den bedste søvn.
Del det på