Foto: Esoft //Danbolig Tisvildeleje
24. Jun. 2020

Kæmpe millionhandel: Vibeke Windeløv sælger vandkantssommerhuset


Efter mere end 20 år kan Vibeke Windeløv nu vinke farvel til havudsigten fra sit sommerhus i Nordsjælland.  


Hendes historiske vandkantsvilla i Rågeleje er nemlig blevet solgt i en kæmpe millionhandel, der netop er blevet tinglyst.


Det skriver boligsitet Boliga.dk.


Windeløv, som har en lang filmproducent-karriere bag sig for blandt andet Zentropa, satte sit 248 kvadratmeter store, stråtækte sommerhus til salg igen i starten af året - efter en lille pause fra boligmarkedet.


Tre måneder fik det lov til at ligge hos mæglerbutikken Danbolig Tisvildeleje, før det blev solgt for 11,5 millioner kroner - en lidt anden pris end de 2,7 millioner kroner, som hun selv gav for huset tilbage i 1997.


De nye købere får - udover et idyllisk sommerhus fra 1916 med syv værelser - også en 8.000 kvadratmeter stor grund med i prisen i første række til vandet .Top to dyreste handler


Den solide, ottecifrede salgspris på Vibeke Windeløvs sommerhus placerer det helt i toppen over de største feriebolighandler i det populære, men dyre område i Nordsjælland.


I Gribskov Kommune - hvor sommerhuset ligger - er der hidtil i år nemlig kun lavet én anden handel, der er dyrere end Windeløvs.


Det viser tal fra Boliga.dk.


Et 350 kvadratmeter stort sommerhus ved vandet i Nakkehoved længere nede ad samme kyststrækning blev nemlig solgt for nyligt for 14.550.000 kroner - lige over tre millioner mere end salgsprisen for den tidligere filmproducents feriehjem.


Vibeke Windeløv har været producent på flere Lars Von Trier-film. Deriblandt Dancer in the Dark og Dogville. Hun gik på pension i 2018 efter at have været direktør for Betty Nansen Teatret.Se sommerhuset her

Del det på