Foto: Febiyan, Unsplash. Lejligheden ligger på Sankt Annæ Plads i København.
31. Mar. 2021

Kæmpehandel i København: Stort lejlighedssalg ventes at slå rekordTil trods for en udbudspris på næsten 33 millioner kroner, nåede Danmarks dyreste udbudte lejlighed kun at ligge til salg i otte dage, inden en køber meldte sig på banen.


Dermed er der optræk til endnu et år med en prisrekordhandel på det danske ejerlejlighedsmarked.


Det skriver boligmediet Boliga.dk.


Tidligere på måneden blev en 319 kvadratmeter stor ejerlejlighed på den eksklusive Sankt Annæ Plads i København nemlig udbudt til salg med boligmarkedets højeste prisskilt på en færdigbygget ejerlejlighed. Og efter godt en uge blev lejligheden altså atter fjernet fra markedet med en handel indgået.


Det bekræfter ejendomsmæglerfirmaet Lützau, der har varetaget salget af den eksklusive lejlighed, overfor Boliga.dk:


- Jeg kan ikke oplyse prisen, men det er mig bekendt den dyreste lejlighed, der nogensinde er solgt i København, siger ejendomsmægler Kristian Lützau uden yderligere kommentarer.Danmarks dyreste lejlighedssalgSkal lejligheden ende med at blive ikke bare dette års, men også Danmarks samlet set dyreste lejlighedshandel nogensinde, skal parterne ifølge Boliga.dks salgsprishistorik være nået til enighed om en pris på over 29 millioner kroner.


Sidste år blev en 264 kvadratmeter stor lejlighed i prestigebyggeriet The Silo i Københavns Nordhavn nemlig solgt for 29 millioner kroner, hvilket var nok til at slå den hidtidige prisrekord fra 2018 på 28,5 millioner kroner. Den gang var det en 287 kvadratmeter stor ejerlejlighed på Krøyers Plads for enden af Nyhavn, der indtog første pladsen.*


Men nu bliver der altså åndet tungt i nakken fra handlen af den 319 kvadratmeter store lejlighed, der ligger mellem Nyhavn og Dronningens residens, Amalienborg. Salgsprisen er ukendt indtil handlen officielt tinglyses, men udbudsprisen lød på 32.950.000 kroner.


For øjeblikket er der kun én ejerlejlighed udbudt officielt til salg for et højere beløb – men her skal man dog væbne sig med tålmodighed. Lejligheden, der ligger i Tuborg Havnepark i Hellerup, ventes nemlig først at stå færdigbygget i 2022. De 227 kvadratmeter er udbudt til salg for 33 millioner kroner.


Se Danmarks dyreste lejligheder til salg her 
*Opgørelsen over landets dyreste ejerlejlighedssalg er baseret på tinglyste handler. 
Del det på