Det her hus har det største prisnedslag lige nu. Foto: EDC Ejendomsgruppen, Struer.
05. Jul. 2019

Kæmpestore besparelser: Disse huse er sat mere end 50 procent ned i pris 

Det er nok de færreste, der ikke bliver lidt begejstrede over et rigtig godt tilbud: Især hvis det fører til en solid besparing.


Boligkøb ligger traditionelt i den dyrere ende af skalaen - i forhold til når man står ved køledisken i supermarkedet og udvælger varer med de gule klistermærker - men også her kan der være store rabatter at hente.


Det oplyser Boliga.dk.


I årets første kvartal blev prisen på 46 procent af de udbudte huse nedjusteret med i gennemsnit ni procent*.


Det er lidt mindre i forhold til samme tid sidste år, hvor prisen på lige over halvdelen af husene til salg var nedjusteret med omkring ti procent.


De knap ti procent er dog ikke nødvendigvis alt, hvad der er at komme efter, hvis du gerne vil have lidt rabat på boligkøbet. Flere huse på det danske boligmarked er nemlig sat ganske betragteligt mere ned; faktisk kan du sågar få nogle af dem til halv pris.Fem huse nedsat med over 50 procent


Osbækvej 7, Augustenborg


Osbaekvej bolignytFoto: Nybolig Sønderborg


Der følger både have og udhus med denne rummelige murstensvilla på 173 kvadratmeter, som ligger i Augustenborg tæt på skov og vand.


Fra den originale udbudspris på 795.000  kroner er der sidenhen blevet skåret 53 procent af prisen, så huset i dag er udbudt til 375.000 kroner - det er lige over 2.100 kroner for én kvadratmeter.


Se huset herGjerlevvej 10, Gjerlev J


Gjerlevvej bolignytFoto: Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen

 

Mægleren kalder denne murstensvilla nord for Randers for et håndværkertilbud. Huset har 63 kvadratmeter bolig og blev bygget i 1898.


Oprindeligt kom adressen på markedet for 398.000 kroner, men prisen er blevet nedjusteret med 56 procent, så det i dag koster 175.000 kroner.  Det viser boligens historik på Boliga.dk.


Se huset her Højrebyvej 62, Søllested 


Du kan også spare 56 procent på dette nyere hus fra 1990 med fem værelser. Villaen ligger på en 871 kvadratmeter stor grund udenfor Søllested på Lolland.


Udbudsprisen er på 395.000 kroner. Det betyder, at du skal give lige over 2.800 for en kvadratmeter. Det oplyser Boliga.dk.

Se huset her Skovbyvej 74, Sydals 


Du sparer 63 procent på dette håndværkertilbud på Sydals fra 1791. Bindingsværkhuset har et boligareal på 81 kvadratmeter, og dertil kommer en have med udhus.


I dag er villaen udbudt til 110.000 kroner - det er 185.000 kroner under den oprindelig pris og svarer til en kvadratmeterpris på lige over 1.300 kroner.


Se huset herMakholmvej 26, Resenstad 


Makholmvej BolignytFoto: EDC Ejendomsgruppen, Struer


Villaen her med tre værelser, garage og stort værksted ligger i en lille by udenfor Struer og er med et prisnedslag på 64 procent det hus på markedet, hvor der er den største rabat at hente.


Oprindelig blev huset udbudt til 825.00 kroner, men i dag er det til salg for 300.000 kroner. Det svarer til 2.500 kroner pr. kvadratmeter. Til sammenligning betalte sidste års huskøbere i Struer Kommune i gennemsnit 7.182 kroner pr. kvadratmeter.


Se huset her


*Boliga har opgjort, hvor stor en del af de udbudte villaer og rækkehuse der er blevet sat ned i pris i første kvartal 2019-2015 - samt hvor stort det gennemsnitlige prisnedslag er.

Del det på