Foto: Bo Källberg, Gonzales Photo // Ritzau Scanpix
10. Jan. 2020

Kendisbolig med rabat: Jay sælger lejligheden under prisen


Når køberne ikke bider på, må man ændre taktik. Det ved enhver god sælger, om det så gælder hvidevarer, biler eller boliger.


Man kan meget passende starte med at  skrue på prisen, og det er netop det Jannik Thomsen - bedre kendt som "Jay"  fra den succesfulde danske hitduo Nik & Jay - gjorde med sin lejlighed på Islands Brygge, inden den blev solgt før årsskiftet.


Det skriver boligsitet Boliga.dk.


Sangeren købte den 193 kvadratmeter store lejlighed i starten af 2018 for 9,1 millioner kroner, men efter et år kom den til salg igen i foråret til lige over 9,5 millioner kroner  - uden det dog resulterede i en handel.


I sommeren samme år fik lejligheden  endnu en tur på markedet med en ny pris lige under ni millioner kroner.


Denne gang var der mere boligheld for efter tre måneder og et sidste afslag på næsten 250.000 kroner,  kan "Jay" sige farvel til Islands Brygge.Over gennemsnittet


Sangerens nu tidligere luksuriøse bolig kan prale af fire værelser, et stort køkken-alrum i et råt industrielt look og en beliggenhed ved det københavnske havneløb.


Den endelige salgspris på 8.750.000 kroner betyder, at køberne har givet omkring 45.300 kroner for hver kvadratmeter i deres nye hjem.


Det vil sige, at Jannik Thomsen har fået næsten 7.000 kroner mere pr. kvadratmeter ud af sin handel end den gennemsnitlige sælger i København S, hvor lejligheden ligger.


Ifølge tal fra Boliga.dk blev ejerlejlighederne i området nemlig solgt til en kvadratmeterpris på lige knap 38.400 kroner i 2019.


Siden starten af nullerne har Jannik Thomsen sunget og rappet under sit alias, Jay, sammen med makkeren Niclas "Nik" Petersen.


Parret står bag utallige hit og ørehængere lige fra Boing til En dag tilbage.  I 2019 udkom de med deres sjette album; Længe leve drømmene.


Se de dyreste lejligheder til salg i København S her 


Se salgsopstillingen på Jannik Thomsens lejlighed her

Del det på