20. okt. 2022

Kendisboliger på bud: De har skåret i prisenHvis man skal have tingene til at rulle, så er det måske mest brugte værktøj i enhver sælgers arsenal at sænke prisen.

Det er netop det, en række kendte danskerne har gjort: Skåret i prisen på deres bolig til salg.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Det betyder altså, at du nu kan købe en vaskeægte kendisbolig med rabat: Fra besparelser på flere 100.000 kroner og helt op til millioner af kroner.

Her er kendisboliger med rabat


René Holten Poulsen


Den professionelle roer og OL-medaljevinder satte i sommer sin villa tæt på Bagsværd sø til salg for knap seks millioner kroner. Lidt over en måned efter blev der dog skåret en halv million af prisen, så du nu kan købe  det 102 kvadratmeter store hjem i Nordsjælland for lige under 5,5 millioner kroner.

 
Se huset her

 

Prins Nikolai


Siden Prins Nikolais lejlighed inde midt i København kom til salg tilbage i marts, er den af flere omgange sat ned i pris. I alt kan du spare 655.000 kroner, hvis du køber den 70 kvadratmeter store lejlighed med tagterrasse til den nuværende udbudspris på lige under 4,6 millioner kroner.

 
Se lejligheden her

 

Sisse Sejr og Esben Bjerre
Foto: Danbolig Nørrebro

Det kendte journalistpar har købt et byhus i det populære boligområde Humleby i København. De mangler dog stadig at sælge deres knap 100 kvadratmeter store Nørrebrolejlighed, som er til salg for lidt over 7,2 millioner kroner – 740.000 kroner under den pris, den oprindeligt kom til salg for i sommer.

 
Se lejligheden her

 

Morten Løkkegaard


Efter et kort øjeblik af markedet er Venstre-politikeren Morten Løkkegaards store lejlighed i Charlottenlund kommet til salg igen næsten 800.000 kroner under den pris, den sidst var udbudt for.

I dag kan du ifølge Boliga.dk købe det over 340 kvadratmeter store hjem i Nordsjælland for 15,2 millioner kroner.

 
Se lejligheden her


Bengt Holst
Foto: Home Holte

Der er blevet skåret to millioner kroner af prisen på den kendte Zoolog og tidligere direktør i København Zoos liebhavervilla, der ligger i Holte med kig til Furesø og har været til salg siden maj. Prisen lyder nu på 19,5 millioner kroner.

 
Se huset her

 

SE OGSÅ: Hvad er din bolig egentlig værd lige nu?


Få tre mæglers vurdering - gratis - med Boliga Salgsvurdering