Foto: Estaldo.com // Foto: Home Vejle // Foto: Estate Køge
11. Jan. 2021

Kirke, borg og trekant til salg: Se nogle af landets mest specielle boliger


En udsædvanlig form, middelalderlige detaljer og en gejstlig tilbygning.


Det er noget af det, der adskiller nogle af markedets mest specielle huse til salg lige nu fra de mere familiære parcelhuse og lejligheder, som ellers præger det danske boligmarked.


Så hvis du mere er til skæve vinkler, buede trælofter eller måske en decideret kirkesal med plads til de kreative boligdrømme - end parcelhus, bryggers og køkken-alrum, skal du læse med her, hvor Boliga.dk har samlet nogle af de mest særlige hjem, du kan købe lige nu.


 

SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  


Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg HusTrekantet hus


Foto: Estaldo.com

 

I den storkøbenhavnske bydel Søborg har arkitekten fået det meste ud af en hjørnegrund på blot 234 kvadratmeter ved at bygge et hus, der ikke ligefrem ligner den firkantede version, der optræder på de fleste børnetegninger.


Den 39 kvadratmeter store villa - med en lige så stor kælder samt en hems - er nemlig trekantet. Det specielle hjem stod færdig i 2020 og koster 3.495.000 kroner.Se huset her


Moderne borg


Foto:  Home Vejle

 

Et skilt på facaden med ordet “borgen” sammen med den store stentrappe, gør det allerede klart fra indkørslen, at villaen på Kiddevej i Vejle ikke er som alle de omkringliggende hjem.


Ligesom sine fædrene bolværker ligger det 234 kvadratmeter store hus fra 1939 på en høj grund med udsigt udover byen. Og indenfor er der flere middelalderlige detaljer som buede dør og lofter. Prisen lyder på 5.349.000 kroner.Se huset her

 

 

Hus og kirke


Foto: Estate Køge 

 

I stationsbyen Faxe på Sydsjælland kan du på Niels Olsens Vej ikke blot få et 170 kvadratmeter stort hus fra 1925 for 1.795.000 kroner - der følger også en kirke med i handlen.


Den gejstlige tilbygning er fra 1944 og består af en stor kirkesal med højt til loftet og en selvstændig lejlighed på 40 kvadratmeter.Se huset her

SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  


Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg Hus

Del det på
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga