7,2 mio. kr. vil Klaus Rifbjerg have for sin lejlighed. Foto: Google Street View
01. Feb. 2011

Klaus Rifbjerg sælger mondæn herskabslejlighedEn af Danmarks bedst kendte og mest produktive forfattere, nationalpoeten Klaus Rifbjerg, har sat sin kæmpelejlighed på Frederiksberg til salg.

79-årige Rifbjerg købte boligen på Forchhammersvej i 2005 for 4,9 mio. kroner og forlanger nu 7,2 mio. kr. for den 201 kvadratmeter store lejlighed med seks værelser.

Det giver en kvadratmeterpris på ca. 36.000 kr., hvilket er omtrent 4000 kr. over det gennemsnitlige prisniveau i kommunen.

For pengene får man ifølge mægleren bl.a. tre stuer ensuite mod Forchhammersvej, en stor spisestue med adgang til en lille, sydvendt altan, et splinternyt badeværelse, et stort spisekøkken og entré med gæstetoilet.  

Der skulle desuden være mosaikruder i art nouveau på alle etager i bygningen, som er opført i 1902.

Man behøver ikke at køre kvarteret tyndt efter et sted at parkere bilen, da der hører parkeringsplads til ejendommen.

Mulig rabat: 430.000 kr.
Hvis Rifbjergs lejlighed bliver solgt efter samme mønster som den gennemsnitlige lejlighed på Frederiksberg C, må forfatteren forvente et afslag på omkring seks procent i forhold til den nuværende udbudspris.

Rabatten ville dermed beløbe sig til ca. 430.000 kroner.

Klaus Rifbjerg flyttede fra Spanien til Danmark for ca. otte år siden, ifølge et interview i Berlingske Tidende fordi hans kone havde problemer med synet.

Se luksuslejligheden her  

Fik du læst:

Million-rabat på Uffe Holms luksusvilla

Her bor Danmarks rigeste

Top 10: Giganthuse, du kan få for en slik
Del det på
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga