Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Allan Folmer
10. Feb. 2020

Køb en bid af Matador: Agnes' byhus er til salg


Er du en af de mange danskere, der er rigtig glad for tv-serien Matador og med jævne mellemrum citerer Røde, Maude eller Misse, så har du mulighed for at købe en bid af “Korsbæk” - endda med rabat.


Huset, som i serien tilhører den tidligere stuepige Agnes - der lige så langsomt overtager mere og mere af ejendommen, som hendes virksomhed vokser - er nemlig blevet sat ned i pris efter otte måneder på markedet.


Det skriver boligsitet Boliga.dk.


I Matador ligger det gule bindingsværkshus i den søvnige købstad Korsbæk - som bliver vendt på enden ved ankomsten af den driftige Mads Skjern - men i virkeligheden ligger det i kystbyen Køge syd for København.


Og nu kan du købe det 114 kvadratmeter store byhus for 5,1 millioner kroner: 650.000 kroner under den originale udbudspris, der er sat ned af to omgange. Historisk bolig i fremgangsområde


Selvom byhuset udefra meget godt ligner Agnes' og Rødes -  så er sagen en lidt anden indenfor.


De fem værelser, som spreder sig over to etager, er nemlig  - ifølge salgsmaterialet fra mæglerfirmaet Allan Folmer -  blevet renoveret løbende over de seneste år.


Huset ligger i Køge Kommune, der har oplevet fremgang på boligmarkedet de senere år. Fra 2018 til 2019 steg salgskvadratmeterpriserne på husene i området med næsten ti procent, hvilket betød at villaerne og rækkehusene i gennemsnit blev handlet til  en kvadratmeterpris på 20.182 kroner sidste år. 


Det viser tal fra Boliga.dk.


Agnes' hus er dog ikke det eneste hus fra hit-serien, der til salg i øjeblikket.


Du kan også købe Mads Skjerns pragtvilla ved Furesøen i Holte, Nordsjælland, til den svimlende udbudspris; 42,5 millioner kroner.Se Agnes' hus her

Del det på