Foto: Presse
03. Okt. 2019

Lær at bruge færre penge i hverdagenKunne du også godt bruge nogle tips til, hvordan du sparer nogle penge i hverdagen? Når først hverdagen er i gang, kan der meget hurtigt blive brugt penge på en hel masse forskelligt. Nogle gange kan det føles som om, at pengene bare forsvinder ud af hænderne på en. Det kunne være rart, hvis der nogle gange var penge til noget af alt det lidt mere sjove.


Læg penge til side, som du sparer


En sjov idé, når du begynder på at spare penge er, at lægge de penge, du sparer, til side til en opsparing i stedet. Hvis du f.eks. har sparet 50 kroner på din indkøbstur, fordi du har handlet tilbudsvarer, så læg de 50 kroner til side. På den måde bruger du lige så mange penge som normalt, men i virkeligheden skaber du en opsparing samtidig.


Brug en varmepumpe


Hvis du gerne vil lave en forholdsvis drastisk ændring i dit hjem, som vil kunne spare dig for mange penge i fremtiden, skal du investere i en varmepumpe. Den kan nemlig være med til at sænke din varmeregning ret markant. Det er nemt at få installeret og nemt at bruge. Se udvalget af Panasonic varmepumper.


Lav en ugentlig madplan


Hvis du sætter dig ned og laver en madplan, vil det både kunne spare dig tid og penge. Sæt dig ned med din familie og bestem jer for, hvad I vil have at spise hele næste uge. Hvis I vil spare endnu mere tid, kan I planlægge for en hel måned ad gangen. Når I først har en madplan, kan I handle større ind, hvilket vil spare jer tid i hverdagen. Det vil dog samtidig spare jer penge, fordi I kan lægge jeres madplan ud fra ugens tilbud. I undgår på den måde også en hel masse impulskøb.

 
Del det på