17. jun. 2019

Liebhaverland: Kåre Quist har sat sit hjem i Rungsted til salg



Partilederrunder er skiftet ud med åbent hus-arrangementer, interviews om klima og flygtninge med mæglermøder og i stedet for exitpolls og meningsmålinger går tiden nok mere med at holde stuerne rene og ryddelige til fremvisninger.

Næppe er valget og den massive pressedækning overstået, før en af landets helt store nyheds-personligheder Kåre Quist har kastet sig over et nyt stort projekt; tv-værten og fruen Tine har nemlig netop sendt deres hjem i Rungsted i Nordsjælland på markedet.

Det skriver Boliga.dk.

Huset koster 7.450.000 kroner og er til salg hos liebhavermæglerkæden Ivan Eltoft Nielsen, der i deres salgsmateriale beskriver adressen som “160 veldisponerede kvadratmeter som gennemgående fremtræder i rigtig god stand”.

En ny ejer kan således se frem til stue med pejs, forældreafdeling med eget badeværelse og to børneværelser med hems. Mens haven tæller en stor terrasse og en dobbelt carport.

Boliga.dk har kontaktet mæglerkæden Ivan Eltoft Nielsen, der ikke har nogle kommentarer.

Ifølge Billedbladet.dk sælger parret dog ejendommen, da de har fundet et nyt ”drømmehus” ned til vandet i nabobyen Vedbæk.


Se Kåre Quists Rungsted-hjem her



Liebhaverområde langs Øresund


Den sjællandske nordkyst langs Øresund er traditionelt stedet, hvor nogle af Danmarks dyreste huse handles. Og Quists hjemmebane i Rungsted er bestemt ingen undtagelse.

Kystbyen hører til Hørsholm Kommune, der med gennemsnitlige salgskvadratmeterpriser på godt 34.300 kroner var landets sjettedyreste område at købe hus i i årets første kvartal. Det viser tal fra Boliga.dk.

Går Kåre Quists ejendomshandel nogenlunde som gennemsnittet, har den 48-årige nyhedsvært, der har en fortid som chefredaktør på Urban og som journalist på blandt andet Berlingske og Ekstra Bladet, knap fire måneder til at pakke flyttekasserne.

Den gennemsnitlige salgstid for de huse, der blev solgt i Hørsholm Kommune i årets første kvartal, lyder nemlig på 110 dage. Officielt er huset registeret som en ejerlejlighed, hvilket ifølge salgsmaterialet sikrer en lav ejerudgift.


Se Kåre Quists Rungsted-hjem her

Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga