Foto: James Moy Photography/PA Images // Ivan Eltoft Nielsen
14. Jul. 2020

Millionhandel: Racer-Magnussen køber lejlighed i KøbenhavnFormel 1-køreren Kevin Magnussen har sat sin autograf nederst på skødet til en lejlighed midt i København efter en prisforhandling på 300.000 kroner.

Det 27-årige motorsports-talent har således kunnet kalde sig københavner siden starten af juli.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Den danske racerkører har nemlig netop overtaget sin nye 118 kvadratmeter store lejlighed, der ligger tæt på Marmorkirken og Amalienborg. Det viser tinglysningen af handlen, der netop er gået igennem.

SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus? 
Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg HusFor den eksklusive adresse med de mange kvadratmeter har Magnussen lagt hele 8,5 millioner kroner.

I salgsmaterialet fra liebhavermæglerkæden Ivan Eltoft Nielsen, der har solgt lejligheden, beskrives den da også som en drøm; nyrenoveret med inspiration fra New York - og i rigt mål københavnsk charme.

Og det var altså lige hvad, der skulle til at få racerkøreren på krogen - lejligheden nåede nemlig ifølge Boliga.dks oplysninger kun at være til salg i 28 dage, før Kevin Magnussen slog til.

 

Hjem til Danmark?


Kevin Magnussen har netop taget hul på løb-sæsonen med sit amerikanske hold Haas og kørte i weekenden Grand Prix i Østrig.

Men det er ikke bare en sæson på motorbaner rundt om i hele Europa, Magnussen drager hjem til Danmark fra, hvis han og fruen, Louise Gjørup, vil bosætte sig på den nye adresse. Kevin Magnussen har nemlig både haft bopæl i Dubai og senest i London.

Kevin Magnussen slog for alvor sit navn fast, da han i 2014 kørte sig ind på en andenplads ved Australiens Grand Prix for sit daværende hold McLaren.

 

Se Magnussens nye lejlighed her


 

SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus? 
Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg Hus

Del det på