25. feb. 2015

Nu kan du overvåge samtlige boliger i DanmarkDet er slut med at gå glip af drømmehuset eller lejligheden, blot fordi du ikke lige var på nettet den rette dag.

Med en ny tjeneste fra Boliga.dk får brugere af sitet mulighed for at overvåge enkelte boliger i hele landet, uanset om de er til salg eller ej.

- De fleste har prøvet at vandre rundt i et område og pludselig se en bolig, der opfylder alle drømmene. Nu giver vi folk muligheden for at arkivere ønske-boligerne, så de ikke går glip af muligheden for at købe dem, når de ryger på markedet, siger Boliga-direktør Ricco Zuschlag.


Oplysninger om salgspriser


Med servicen kan brugerne tilføje samtlige boliger, der er opført i BBR-registret, til deres overvågningslister. BBR-registret indeholder data om alle Danmarks boliger.

Skulle drømmehuset komme til salg via en ejendomsmægler eller Boliga Selvsalg, får den boligsøgende tilsendt en mail med oplysninger om udbuddet af boligen.

Den nye tjeneste lader også brugerne abonnere på salgspriser i postnumre, på veje eller på enkelte boliger, så man bliver orienteret, når et tinglyst salg bliver ført ind ind i Boligas database over salgspriser.

- På den måde kan man selv holde øje med, hvordan boligsalget går i ens område, siger Ricco Zuschlag.


Du kan prøve servicen her.

Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga