Foto: Selvsalg.dk
01. Nov. 2021

Ny livstil? Nu kan du blive vandrehjemsejer på Møn 


At arbejde for at leve eller leve for at arbejde. Det er nok særligt det sidste, som skinner i gennem, når man i stedet for at sætte sig op på cykel eller ind i bilen hver dag for at tage på arbejde, bor og arbejder samme sted.


Det er netop det, du har mulighed for, hvis det er dig, der overtager Møn Hostel, som netop er kommet til salg.


Det skriver boligmediet Boliga.dk.


Vandrehjemmet ligger på den naturskønne ø Møn uden for Sydsjællands østlige kyst tæt på det populære turistmål Møns Klint.


Med i alt 29 værelser, spisesal, konferencerum, undervisningslokale og et industrikøkken er der god plads til gæster. Selv kan du slå dig ned i de 95 kvadratmeter privat bolig, som følger med i handlen.


Hele arrangementet er udbudt til salg for 3.995.000 kroner. For det beløb følger også over 9.000 kvadratmeter grund med, som ligger i udkanten af landsbyen Magleby med udsigt til de omkringliggende marker.


 

LÆS OGSÅ Drømmer du om en solrig terrasse?


Prøv Boligas skyggekort, inden du køber drømmehjemmet
Årtier på samme hænder


Vandrehjemmet har igennem 35 år været et familiefortagende, det fortæller Rolf Fribaek, der i dag driver stedet med sin kone:  


- Det er en livstil, som vi har været rigtig glade for det. Det har givet en pæn indtægt - og om vinteren har vi prioriteret at holde lukket i fem måneder for at tage på lange rejser med vores børn, siger han til Boliga.dk.


Det er da heller ikke af lyst, men fordi alderen er begyndt at trykke lidt, at vandrehjemmet er kommet til salg nu.


- Jeg er fyldt 69 år, og vi tænkte, at der måske var andre, der kunne tænke sig at prøve det af og drive vandrehjemmet videre, siger Rolf Fribaek. 


Vandrehjemmet er udbudt til salg for en kvadratmeterpris, der ligger ganske langt under gennemsnittet i området - hvis man vel at mærke sammenligner med priserne, som områdets almindelige villaer i år er solgt for.

I gennemsnit er en villa-kvadratmeter i Vordingborg Kommune - som vandrehjemmet har hjemme i - i år handlet for omkring 10.500 kroner pr. kvadratmeter, det viser data fra Boliga.dk, mens vandrehjemmet står udbudt til salg for lige knap 3.000 kroner pr. kvadratmeter.

 

Se vandrehjemmet Møn Hostel her


 


LÆS OGSÅ Drømmer du om en solrig terrasse?


Prøv Boligas skyggekort, inden du køber drømmehjemmet

Del det på
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga