Foto: Presse
15. Sep. 2020

Nybyg - inden første spadestikStår du til at skulle bygge nyt derhjemme? Så skal du også have papirerne i orden, inden du sender din ansøgning om byggetilladelse til kommunen. Hvis der er fejl eller sjusk med de statiske beregninger, så kan det gå hen og blive dyrt, når det kommer til nybyg og nybyggeri. Sørg derfor for at finde den rigtige ingeniør til alt det tekniske på tegnebrættet.

Hvis du står og skal bygge nyt derhjemme, så skal du sørge for at alt papirarbejdet er i orden, når du spørger efter byggetilladelse hos kommunen. Hos Calceku kan du få et godt tilbud på statiske beregninger, der holder byggeprojektet sammen. Det hjælper dig til at komme i gang med lige præcis det projekt, du har drømt om derhjemme, uanset om det er stort eller småt.Lad linealen stå rigtigt med Calceku. Foto: Pixabay


Få billige statiske beregninger


Calceku er en enmandsvirksomhed med base i hjertet af Jylland. Fra Århus sidder Calceku og laver blandt andet statiske beregninger til boligejere og virksomheder, så de kan komme i gang med deres byggeprojekter. Det kan være alt fra trapper til overdækninger af bygningsmaterialer. Og hvis du har ideer til, hvordan dit hjem kan udvides, bygges til eller måske bygges helt fra bunden, så kan du høre Calceku ad og få et tilbud ganske uforpligtende og gratis.

Med erfaringer fra VVS-branchen og entreprisevirksomheder har Calceku rødder i praktisk bygge- og anlægsarbejde. Med den teoretiske ballast fra en ingeniørgrad kan Calceku tilbyde statiske beregninger til en billig pris. Det betyder, at der er forståelse for begge sider af projektet - både den teoretiske og den praktiske del.

Nybyg skal du godt igang med. Det er vigtigt for at få projektet ud over stepperne. Man kan tydeligt mærke forskel på dem, der har siddet for længe på et kontor og så dem, der haft fingrene nede i mulden på en byggeplads. Den forskel tror de også på hos Calceku.

Du skal have de statiske beregninger på plads, inden du søger om byggetilladelse hos kommunen. For en samlet pris får du både statiske beregninger og andre relevante konstruktionsdokumenter hos Calceku. Prisen varierer fra projekt til projekt, og det afhænger oftest af størrelse og sværhedsgrad. Til gengæld kan du regne med at ramme plet med ansøgningen hver gang, og du slipper for at træde ind og ud af køen med afviste ansøgninger. Med Calcekus ekspertise i bagagen rammer du rigtig hver gang.

Statiske beregninger er bogstavelig talt det, der holder sammen på det hele. Statik er læren om materialers styrkeforhold, og hvad de kan holde til uden bevægelse. Det er en hel videnskab for sig, og det kræver derfor en ekspert til at vurdere, om noget kan holde til det eller ej. Hvis ikke ender du ofte i noget værre byggesjusk, og det fylder desværre stadig i branchen. Ikke nok med at det er direkte ulovligt, det kan i den grad også være livsfarligt!Kom godt i gang med dit byggeri på en sikker og solid måde. Foto: Unsplash.


Nybyg med god samvittighed


Med Calceku kan du komme rigtig godt i gang med projektet derhjemme. Selvfølgelig kan pris på nybyg variere fra tilbud til tilbud, men du finder næsten ikke et bedre tilbud end her. Hvis du tør drømme om et hus helt fra bunden eller en udestue som tilbygning, så kan du ringe og høre nærmere. Måske får du nogle gode ideer med på vejen.

Det er i princippet kun fantasien, der sætter grænser. Selvfølgelig har lovgivningen og fysikken også noget at sige, men hold dig ikke tilbage fra at drømme stort, hvis du skal bygge nyt. Det er her du har muligheden for at sætte dig eget præg på dit fremtidige hjem, og hvis det bygges rigtigt, så kan det potentielt blive mange penge værd længere ude i fremtiden. Prisen på boliger er kun på vej opad, og derfor kan du se det som en investering i fremtiden. Det gælder også sommerhuse eksempelvis, som Calceku også hjælper dig med papirerne til.

Der findes mange specifikke projekter som Calceku kan beregne for dig. Eksempelvis en altan eller en bærende væg. Hvis du skal have installeret eller fjernet noget, så er det en rigtig god idé at få en ingeniør til at kigge på sagerne inden. Så ved man, at det kommer til at foregå med respekt for både politikkens love og fysikkens love.

Med Calcekus ekspertise får du den rådgivning og vejledning, du har behov for, når det kommer til nybyg og nybyggeri. Det handler om at gøre et godt stykke arbejde også for bygmesteren, så vedkommende aldrig vil være i tvivl om det arbejde, der skal gøres. Og du får et produkt, du vil være tilfreds med i mange, mange år fremover. Calceku stræber altid efter at gøre det bedste, når det kommer til statiske beregninger og ingeniørarbejde.
Del det på
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga