Foto: Bonava, Elf Development, Carlsberg Byen
02. Feb. 2021

Nybyggede drømmeboliger: Her er 5 vilde byggeprojekter, du bør holde øje medDanmark er fyldt med gamle boliger – nogle er skæve med knirkende gulve, lydte værelser og udaterede planløsninger, andre er fyldt med personlige præg fra tidligere ejere og tider.

Det kan naturligvis have sin charme – men er det mere det helt nybyggede, det hvor køkkenet er moderne, rummene store, badeværelset har gulvvarme og det hvor, du selv kan sætte præget, der trækker i dig – ja så kan det godt betale sig at holde øje med de byggeprojekter, der er på vej frem.

Rundt om i landet bygges der nemlig som aldrig før – og projektboligerne kommer ofte til salg allerede tidligt i processen:

 

Her er fem fantastiske projektbyggerier, der er til salg lige nu:


Espeporten, IrmaByen
Foto: Elf Development

I det nye Rødovreområde IrmaByen er der over de senere år skudt nye boliger i spændende arkitektur op. Længst mod nord findes Espeporten – en fem etager høj bygning med ejerlejligheder, tagterrasse - og naturen lige udenfor døren trods den korte afstand til København.

Lejlighederne er mellem 69 og 141 kvadratmeter store og forventes indflytningsklare i 2022.

 

Se mere her


Grønlunds Tårn, Carlsberg Byen
Foto: Carlsberg Byen

Carlsberg Byen er på rekordtid blevet lig med moderne lejligheder i historiske omgivelser midt i København – og de 45 lejligheder i Grønlunds Tårn er ingen undtagelse.

Lejlighederne ligger højt – fra 5. til 13. etage; alle har altan og enkelte sågar privat tagterrasse med udsigt over byen.

Lejlighederne er mellem 59 og 129 kvadratmeter store.

 

Se mere her


Vedbæk Park Øst
Foto: Bonava

I kystbyen Vedbæk nord for København kan du for øjeblikket blive husejer i det helt nybyggede Vedbæk Park – lige i skovbrynet og ganske tæt på havet.

Rækkehusene har én, to eller tre etager - og alle er desuden forsynet med både for- og baghave – mens husene, der fordeler sig på tre plan, også har tagterrasse.

Boligerne rummer fire værelser og står indflytningsklare.

 

Se rækkehusene her


 

Husk, at du kan gøre dit nye hus smart - med intelligente løsninger, der bl.a. styrer højtalere, vinduer, pejs, plæneklipper og til med husker at slukke lyset, når du går. LÆS MERE HER


Schæfergården, Smørum
Foto: Lind & Risør

Designet er nordisk og kvadratmeterne mange i rækkehusene, der er ved at blive opført i Schæfergården i den populære København-forstad Smørum, hvor mange børnefamilier bosætter sig.

Boligerne fordeler sig på to plan og helt op til 151 kvadratmeter, der kommer til at være lige til at rykke ind i. Til husene hører der en have, carport og et udhus.

 

Se rækkehusene her


Mineralvandsfabrikken, Carlsberg Byen
Foto: Carlsberg Byen

Bare én af bygningerne i det historiske område Carlsberg Byen er fredet og dermed kan boliginteresserede, der både er til nyt og gammelt, glæde sig til boligerne, der nu er opført i den gamle Mineralvandsfabrik.

Her er der nemlig for øjeblikket mulighed for at købe en bolig, hvor nye, moderne, arkitektoniske greb er blevet tilføjet til beton, bjælker og søjler, der står, som de gjorde, da fabrikken blev opført for 100 år siden.

Boligerne er mellem 98 og 202 kvadratmeter store.

 

Se boligerne her


 

LÆS OGSÅ: 

Gør boligen intelligent og mærk forskellen
 

 
Del det på