Foto: Lind og Risør
01. Jul. 2019

Nybyggede rækkehuse hitter hos den moderne familieMindre vedligehold, mere luft i økonomien og bare mere tid til at få udlevet andre drømme gør et nybygget rækkehuset til en af de mest populære boligformer lige nu. Hør her hvorfor.

Hører du også til dem, hvor drømmen om mere tid til dig selv, familien eller spændende rejser er større end behovet for plæner, der skal klippes, og træværk, der trænger, er et nyt rækkehus måske noget for dig.

Hos byggefirmaet Lind & Risør oplever man i disse år et stigende salg af nybyggede rækkehuse, der er så populære, at der ofte må meldes udsolgt på ventelisten, længe inden der overhovedet bliver tænkt på annoncering.

For det er ingen hemmelighed, at hustypen er optimal for familier med børn, hvor fuldtidsjobs, madpakker og forældremøder afløser hinanden, og hvor tid og økonomi til de ekstra ting kan være svær at finde. Uanset alder er et nybygget rækkehus en god idé, for hvad enten man er børnefamilie, midt i livet eller senior, er der økonomisk såvel som praktisk store fordele for alle.

Ønsker du at vide mere om nybyggeri, så kontakt Lind & Risør via formularen – og bliv klogere på dine boligdrømme.

Først og fremmest er energiudgifterne ved nye rækkehuse som regel langt lavere, end hvis man bor i en villa af ældre dato, da de bliver bygget ud fra de nye miljø- og energikrav. Dertil kommer de lokale skatter, der naturligvis varierer fra kommune til kommune, men sædvanligvis ligger lavt, da grundene er små. Og spørger man Lind & Risørs boligchef for rækkehuse, Claus Heje Olesen, er der ingen tvivl om, hvorfor rækkehuse hitter lige nu hos den moderne familie.

”Ser man tilbage, var det førhen mest seniorer, der købte rækkehuse. I dag er tiden en anden, og rækkehuse er blevet for alle, fordi det er en meget overkommelig boligform, der giver luft i hverdagen, i modsætning til fx en ældre villa med stor have og konstant vedligehold. De familier, der flytter ind, har både store og små børn, som finder nye fællesskaber, og vi oplever, at deres forældre ligeledes snart dyrker nye venskaber, madklubber eller andre fælles aktiviteter. En vigtig pointe er naturligvis også økonomien, for det er trods alt sjovere at betale 6.000 kr. om året i varmeudgift end 20.000 kr. Det giver plads til andre drømme,” siger han.

Ekstra (41)
Foto: Lind og Risør


Citat fra en glad nybygger-familie:


Familien Foldager: ”Vi kan egentlig ret godt li’, at man er lidt tæt på hinanden i sådan et nyt rækkehuskvarter. Vi kommer jo fra en lejlighed, hvor vi er vant til det. I et rækkehus har man dog lidt mere privatliv, men vi ser det faktisk kun som noget hyggeligt, at man har naboen inde ved siden af.”

Ønsker du at vide mere om nybyggeri, så kontakt Lind & Risør via formularen – og bliv klogere på dine boligdrømme.
Del det på