Foto: Nick Potts/PA Images/Ritzau Scanpix
13. Nov. 2020

Nyt sommerhus: Fodboldstjerne køber feriebolig for millioner


Til daglig har landsholdspilleren Andreas Christensens hjemmebane i det vestlige London, hvor han spiller med nummer fire på ryggen for det engelske storhold Chelsea F. C.


Men nu har han også sikret sig en base på dansk jord; den 24-årige fodboldspiller har nemlig købt et liebhaversommerhus i Nordsjælland. Det skriver boligmediet Boliga.dk.


Forsvarsspilleren - som også har en fortid i den gule og blå spillertrøje hos Brøndby IF - kan dermed se frem til at holde ferier og forlængede weekender i det populære ferieområde Vejby Strand et par hundrede meter fra vandet. 


SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  


Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg Hus


En eksklusiv beliggenhed som den 24-årige fodboldstjerne har betalt 12,9 millioner kroner for - og med i den pris har naturligvis også fulgt selve sommerhuset, som ifølge BBR-oplysningerne er fra 1921 og har syv værelser.


 

Vildt sommerhusmarked


Christensens nye sommerhus nåede aldrig at være til salg på det offentlige marked, før handlen blev lukket - et godt eksempel på den raketfart det danske sommerhusmarked har sat i 2020.


Danskernes akutte behov for et sted at holde ferie i år har nemlig fået antallet af sommerhushandler til at eksplodere - og priserne er fulgt med. Det viser tal fra Boliga.dk.


Bare i Vejby, hvor landsholdspillerens feriebolig ligger, er de gennemsnitlige salgspriser steget over 22 procent i forhold til sidste år: En sommerhuskvadratmeter i postnummeret er således gået fra at koste lidt over 23.800 kroner til mere end 29.100 kroner.


Det vil sige, at et sommerhus på eksempelvis 100 kvadratmeter, der sidste år i gennemsnit blev solgt for knap 2,4 millioner kroner, i år er blevet handlet for over 2,9 millioner kroner - og altså en halv million kroner dyrere.


Andreas Christensen har dog givet en del mere end gennemsnittet for kvadratmeterne i sin nye feriebolig: Prisen på næsten 13 millioner kroner kan nemlig omregnes til en kvadratmeterpris på over 76.300 kroner.


Egentlig skulle Christensen havde været på banen i de kommende landskampe, men han og andre udeboende landsholdspillere er ramt af de engelske rejse- og karantæneregler til Danmark på grund af coronasituationen - og det er derfor ikke sikkert, at de kan komme hjem og forsvare de rød-hvide-farver.Se de dyreste sommerhuse i Nordsjælland HER


 

SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  


Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg Hus

Del det på