Foto: Home Ebeltoft - Syddjurs, Foto: Löwe Bruun Bornholm, Foto: Pernille Sams, Foto: Humlebo Gruppen, Foto: Lützau
02. Dec. 2021

Øer og et badehotel: Her er nogle af årets vildeste bolighandler


Blandt de mange parcelhuse i forstæderne, de toværelses lejligheder i de store byer og idylliske ejendomme langt ude på landet har boligmarkedet i 2021 også budt på handler, der er noget udover det sædvanlige.


Det skriver boligmediet Boliga.dk.


Ikke bare én, men to private øer, en kæmpe søfartsskole ved vandet på Fyn, et badehotel på ferieøen Bornholm og en campingplads på Djursland udgør nemlig nogle af de mere sælsomme bolighandler, der er gået igennem i år.*


 

LÆS OGSÅ Drømmer du om en solrig terrasse?


Prøv Boligas skyggekort, inden du køber drømmehjemmet
Her er årets vildeste handler på boligmarkedet


Private øer i dansk farvand


Det er ikke så ofte, at man har mulighed for at købe en hel ø på det danske boligmarked, men i år har der været intet mindre end to til salg - og begge øer endte med at finde en ny ejermand:


Foto: Pernille Sams

 

Den 8,3 hektar store Langø, der er forbundet til Langeland via en dæmning, blev solgt i sommer efter kun to uger på det offentlige marked - og blev handlet præcis til den efterspurgte pris på ti millioner kroner.


Foto: Lützau

 

Masnedø Kalv, der ligger i Storstrømmen udenfor Sydsjællands kyst blev også solgt i juni. Her gav finansmanden Per Wimmer 7,3 millioner kroner for den 2,3 hektar store private ø.Se Langø her

Se Masnedø Kalv her

Historisk badehotel på Bornholm


Foto: Löwe Bruun Bornholm

 

Det ikoniske badehotel Stammershalle på Bornholms nordøstlige kyst ramte det offentlige boligmarked i foråret med et prisskilt på 10 millioner kroner.


Stort set samtidig blev det næsten 1.700 kvadratmeter store ferielogi - inklusiv 15 værelser og en restaurant - solgt for ni millioner kroner.Se badehotellet her

Kæmpe søfartsskole på Fyn


Foto: Humlebo Gruppen

 

Efter mere end fem år på det offentlige marked blev den historiske søfartsskole, Kogtved Søfartsskole, ud til Det Sydfynske Øhav ved Svendborg i sommer solgt.


Den kæmpestore ejendom på mere end 1.800 kvadratmeter - samt den godt og vel to hektar store vandkantsgrund - blev købt af ejendomsvirksomheden Humlebo Gruppen for 38 millioner kroner.Se søfartsskolen her Ny ejer til campingplads på Djursland


Foto: Home Ebeltoft - Syddjurs

Elsegårde Camping udenfor Ebeltoft på Djursland blev i foråret solgt, efter en af de mest effektive sælgermetoder blev taget i brug: Et nedslag i prisen.

De nye ejere kom til den 1,75 hektar store ferieplads med rum til over 90 campere og 16 ferielejligheder tæt på stranden for 2,42 millioner kroner.

 
Se campingpladsen her

 

*Boliga.dk har taget udgangspunkt i de usædvanlige handler, som boligsitet har kendskab til, at der er indgået i 2021. Der er kun medtaget ejendomme, som har været udbudt offentligt til salg. 


 

LÆS OGSÅ Drømmer du om en solrig terrasse?


Prøv Boligas skyggekort, inden du køber drømmehjemmet

Del det på
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga