Oprah Winfrey vises rundt i lejligheden i København. Foto: Screendump fra Oprah.com
11. Aug. 2010

Oprah-favorit samler støv12 millioner kiggede med, da den amerikanske talkshow-dronning Oprah Winfrey i oktober sidste år sendte sit program om de lykkelige danskere.

Her besøgte hun blandt andet det, hun kaldte "et typisk dansk hjem", der var sat til salg i Stokhusgade i det indre København.

Men trods den massive eksponering af boligen, da programmet blev vist i USA samt omtale i alle større danske medier - og ikke mindst endnu en reklame ved genudsendelsen af programmet på Kanal 4 - har ingen endnu været villig til at betale prisen på knap 6,5 millioner kroner for lejligheden.

Godt nok har mindst 4000 Boliga-brugere klikket sig ind på boligen, men alligevel uden held for sælgeren.

Der er ellers tale om en arkitekttegnet lejlighed, næsten uden vægge, holdt i minimalistisk stil og alt er holdt i hvidt glas eller stål.  Der er naturligvis udsigt over København, blandt andet fra badeværelset, mens man fra altanen kan skue ud over byens tårne og også få et glimt af Marmorkirkens kuppel.

Trods disse fortræffeligheder, Oprahs begejstring og en prisnedsættelse på over en million kroner, har lejligheden stået og ventet i over et år på en køber.

Er du interesseret eller blot nysgerrig, kan du se lejligheden her.

Fik du læst:

Her bor A-listen

Glæds-villa falder i pris

I denne måned er der rift om din bolig
Del det på