Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Hensrik
18. Jan. 2022

Over prisen: Minister har solgt sit rækkehus på rekordtid


Fem dage. Det var alt, hvad der skulle til, før landets tidligere kirke- og kulturminister Joy Mogensen fik solgt sit rækkehus i Roskilde, som kom på markedet lige før årsskiftet.


Ikke nok med at det gik lynhurtigt, så kan Mogensen også glæde sig over, at hun har fået mere for hjemmet end efterspurgt. 


Det skriver boligmediet Boliga.dk. 


Den nye ejer har nemlig ifølge det netop tinglyste skøde givet 5.050.000 kroner for det 140 kvadratmeter store byhus midt i domkirkebyen, hvor Joy Mogensen i en årrække - før hun satte sig på ministertaburetten – gjorde sig som byens borgmester. 


Det er 255.000 kroner mere end udbudsprisen på lige under 4,8 millioner kroner, der fulgte med, da det fem værelsers store hjem kom til salg hos den lokale mæglerbutik Hensrik lige før jul.


Ikke nok med at salgsprisen er endt et stykke over udbudsprisen, så det også hele 1,2 millioner kroner mere, end hvad Joy Mogensen selv gav for huset i 2019. 


 

LÆS OGSÅ: Hvem skal du dele hæk med?


Lær din nabo at kende før du køber på Boliga.dk. 
Langt hurtigere end gennemsnittet


Blot fem dage på det offentlige marked inden et salg er lidt af et særsyn, selv efter et år, hvor salgstiderne ifølge tal fra Boliga.dk er faldet dramatisk over stort set hele landet. 


I Roskilde Kommune tog det nemlig i gennemsnit 70 dage eller lidt mere end to måneder at sælge et hus i 2021, hvor den tidligere minister til sammenligning altså blot skulle vente i under en uge, før hun med sikkerhed kunne begynde at folde flyttekasser og pakke ned med et salg i rygsækken. 


Joy Mogensen var socialdemokratisk minister i den nuværende regering i godt og vel to år, før hun sidste sommer forlod posten. Hun tager i øjeblikket en pause fra politik og er netop blevet mor. Se Joy Mogensens rækkehus her


 

LÆS OGSÅ: Hvem skal du dele hæk med?


Lær din nabo at kende før du køber på Boliga.dk. 

Del det på
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga