Michael Laudrups tidligere villa koster 48 millioner kroner. Foto: Blom/semithus.dk
15. Sep. 2010

Så fedt boede Michael LaudrupLaudrup-familiens tidligere villa på Vedbæk Strandvej fandt ikke en køber, da den var igennem en budrunde i begyndelsen af august.  

Så nu har mægler Ivan Eltoft Nielsen i stedet valgt at gøre salget af den imposante 682 kvadratmeter store villa tilgængeligt for den bredere offentlighed ved at lægge salgsopstilling og billeder ud på sin hjemmeside.

Hvis du overvejer at købe villaen, kræver det dog et ualmindeligt velbetalt job, en svimlende stor arv eller en særligt forstående bankrådgiver.

Den nuværende ejer, rigmanden Ole Skov, har nemlig sat palæet til salg for 48 millioner kroner, 20 millioner kroner mere end han selv betalte, da han overtog huset fra Michael Laudrup i 2004.

Vinkælder og hjemmebiograf
For pengene får du et af Vedbæk Strandvejs største palæer.

Villaen er i to etager og kan blandt andet byde på spisekøkken med fri udsigt over Øresund, pejsestue, bibliotek, gæsteværelse og gæstebadeværelse samt fire børneværelser og en separat lejlighed med thekøkken og bad.  

I den 228 kvadratmeter store kælder kan du for eksempel starte med at hente en Chablis i vinafdelingen og derefter nyde et glas vin foran lærredet i hjemmebiografen.  

Der er selvfølgelig elport, når gæsterne skal lukkes ind eller uvedkommende holdes ude, og de varme sommerdage kan nydes nede ved vandet, som grunden grænser op til.

Laudrup selv måtte selv betale otte millioner kroner, da han og familien flyttede ind i 1994.

Se villaen her

Fik du læst:

Dif dropper salg

5,9 millioner kroner i rabat på jetset-villa

Her bor A-listen
Del det på