13. jan. 2010

Salgspriser er nu frit tilgængeligeFra i dag er det ikke længere nødvendigt at registrere sig som bruger, når man vil se gratis salgspriser på Boliga.

Reglerne har hidtil krævet, at udbydere, der tilbyder servicen, har skullet sørge for en såkaldt sikker identifikation af brugeren, så staten har kunnet følge med i, hvem der søger på hvad. Men nu er det krav bortfaldet, og dermed skal man ikke længere betale en krone og registrere sig via sit dankort. Det har indtil i dag har været nødvendigt for, at Boliga har kunnet leve op til reglerne om sikker identifikation af brugerne.

Se salgspriserne her

 

SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  


Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg Hus


 

Handler tilbage til 1992
- Nu er den barriere med en dankort-betaling endelig fjernet, og det betyder blandt andet meget for alle de mennesker, der ikke har et dankort eller er fortrolige med at bruge det på nettet. Nu er man også fri for at logge ind og alle mulige bøvlede ting, siger Boliga-direktør Ricco Zuschlag.

Salgspriserne vil både være tilgængelige i en særskilt søgefunktion, ligesom man ved alle udbudte boliger vil kunne se tidligere handler helt tilbage til 1992.

Gennemtrumfet trods protester
Efter Boliga i oktober åbnede for adgang til salgspriserne på boliger, meldte økonomi- og erhvervsminister, Lene Espersen (K), ud, at salgspriser var et godt redskab til at få mere gennemsigtighed på markedet, ligesom hun - trods protester fra Dansk Ejendomsmæglerforening - slog fast, at salgspriserne skulle være fuldt tilgængelige for offentligheden efter årsskiftet.

Se salgspriserne her

 

SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  


Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg HusKan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga