Foto: Danbolig Nørrebro – Brdr. Bjørn Brede & Partnere
26. Jul. 2022

Se billederne: Esben Bjerre og Sisse Sejr sætter deres københavnerhjem til salgFor omtrent fire år siden rykkede de to journalister Esben Bjerre Hansen og Sisse Sejr-Nørgaard til Nørrebro i København, hvor de havde købt et byhus sammen med Enhedslisten-politiker Pernille Skipper og hendes mand.

Sammen renoverede de huset, som i dag består af to separate lejligheder, hvor den ene – Bjerre og Sejrs – nu er kommet til salg.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Esben Bjerre Hansen, der har den populære podcast Her går det Godt med sin makker Peter Falktoft, og Sisse Sejr-Nørgaard, som blandt andet er kendt fra sine værtsroller på P3 og Radio 100, har sat de knap 100 kvadratmeter i stand med eksklusive materialer og detaljer.

Ifølge salgsmaterialet hos Danbolig Nørrebro – Brdr. Bjørn Brede & Partnere, byder hjemmet både på et snedkerkøkken, flere franske altaner, et ovenlysvindue og selvfølgelig kirsebærret på toppen af isdesserten: En stor tagterrasse.

Prisen for hele molevitten lyder på knap otte millioner kroner.

 

Nyt hus i Humleby


Før lejligheden ramte det offentlige boligmarked, var den udbudt som et diskret skuffesalg, hvor den ikke blev annonceret på nettet eller i aviser - som Se og Hør også skrev tidligere på måneden.

Men nu er den altså blevet udbudt til hele den danske køberskare - og det kreative par har da også allerede fundet et andet hjem:

Tilbage i februar lagde de nemlig ifølge Boliga.dk 11,8 millioner kroner på bordet for at overtage nøglerne til et af de populære byhuse i Humleby på Vesterbro, som er rækker af gamle arbejderboliger, der blev opført i slutningen af 1800-tallet.

Nu er de i gang med at sætte det gamle hus i stand fra kælder til kvist, og ifølge deres instagramprofil Sejrbjerreshumlehus – hvor 33.500 i skrivende stund følger med i processen - håber de på at kunne flytte ind inden Halloween.

 

Se Esben Bjerre og Sisse Sejrs Nørrebro-lejlighed her


 

SE OGSÅ:  Opdag dit drømmehjem, før det er for sent. 


Nu kan du se de nyeste boliger til salg endnu hurtigere på Boliga.dk.

Del det på
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga