05. Aug. 2009

Se de billigste lejelejligheder i landets fire største byerLeder du efter et sted at bo, behøver du ikke nødvendigvis gå den tunge gang til bankrådgiveren i håbet om en stor pose penge. Det danske lejeboligmarked byder nemlig på adskillige lejligheder, som kan betales med en beskeden løn eller en SU. Boliga.dk har fundet de billigste af dem i Danmarks fire største byer.

København:

Amagerbrogade:
Lejeperioden er ubegrænset i denne 1-værelseslejlighed, der koster 3.387 kroner om måneden. Boligen har eget køkken og bad og ligger i et helt nyt byggeri.

Bremensgade:
3.500 kroner koster det at leje sig ind i denne 1-værelseslejlighed på Bremensgade nær Lergravsparkens metrostation. Lejeperioden er på 1-2 år og boligen fylder 32 kvadratmeter.

Århus

Teglgade:
I Århus skal man ikke hive mere end 2.579 kroner op ad lommen for at få en lejelejlighed i den centrale del af byen. Boligen ligger på Teglgade, strækker sig over 60 kvadratmeter og udlejes i et år med mulighed for forlængelse.

Skanderborgvej:
 En enlig lejer foretrækkes til denne 55 kvadratmeter store lejlighed, der koster 3.500 kroner om måneden. Boligen har to værelser og fremlejes i 1-2 år.

Aalborg:

Valdemarsgade:
2.605 kroner koster det at anskaffe sig denne lejlighed i det centrale Aalborg. Der er to værelser, lejligheden er 50 kvadratmeter, og så må du ikke have husdyr med. Lejeperioden er ubegrænset.

Grønnegade:
Du får 48 kvadratmeter, hvis du lejer dig ind i denne lejlighed på Grønnegade i midten af Aalborg. Lejeperioden er ubegrænset, og der er adgang til fælles toilet, gårdhave og vaskeri.

Odense:

Næsbyvej:
Hvis du er en stille og rolig type, der ikke fester, vil udlejeren af denne lejlighed på Næsbyvej i Odense N. gerne have dig ind. Boligen koster 2.300 kroner om måneden og er 70 kvadratmeter stor.

Christiansgade:
Der er udsigt til Odense Å, hvis man lejer sig ind i denne bolig i dcentrale Odense. Lejligheden fylder 32 kvadratmeter og er en 1-værelses. Lejen er 2.800 kroner om måneden.
Del det på