Foto: Anthon Unger, Ritzau
30. Okt. 2019

Stjernepar sætter Vesterbro-lejlighed til salg


Savner du lidt stjernestøv i dit liv, så kan du være heldig, at der smitter noget af, hvis du køber boligen her, der netop er kommet til salg.


Det er nemlig det kunsteriske ægtepar Louis Samson og Sarah-Sofie Torp Boussnina-Myhre, der henholdsvis er kendt som en del af bandet Julias Moon og som skuespillerinde, der sælger deres 90 kvadratmeter store lejlighed på Vesterbro i København.


Det skriver boligsitet Boliga.dk.


Lejligheden fordeler sig på tre værelser og detaljer som rå murstensvægge, et walk in-closet og en af danskernes foretrukne fornødenheder: en altan. Populært, dyrt område


Sanger- og skuespillerparret overtog lejligheden i 2016 - samme år som de blev gift. Nu - tre år senere - kan du altså erhverve dig boligen for lige knap 4,6 millioner kroner, hvilket kan omregnes til en kvadratmeterpris på godt 51.000 kroner.


Vesterbro er da også et af de områder i Hovedstaden, hvor ejerlejlighederne ifølge tal fra Boliga.dk bliver handlet til de højeste priser.


I årets første halvår blev lejlighederne i gennemsnit solgt til en kvadratmeterpris på 44.800 kroner i bydelen, hvilket kun er overgået af Frederiksberg, København K og - helt i front - Nordhavn.


Sarah-Sofie Torp Boussnina-Myhre har medvirket i flere populære tv-serier og film, deriblandt Lærkevej, Fasandræberne og 1864.


Ægtemanden, Louis Samson Boussnina-Myhre, var sanger i hedengangne band Julias Moon, der altså blandt andet stod bag monsterhittet, Lipstick Lies.Se lejligheden her 

Del det på