Fotos: Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen
27. Mar. 2019

Stor herregård med voldgrav: Nyudbudt landejendom er blandt Jyllands dyresteLøver vogter indgangen, der for øvrigt går henover en voldgrav og ind på en gårdsplads. Der er herreværelse, havestue, spisestue med et vægmaleri fra en italiensk kunstner og nå ja - selvfølgelig også en østfløj med gallerigang, romersk badeværelse og soveværelse med fyldningspaneler.

Det lyder måske som noget, du mere har sat dine fødder i på en kulturrig dag i sommerferien, men rent faktisk tilhører ovenstående beskrivelse en stor herregård i det ganske land - nærmere betegnet Himmerlands-området Nibe vest for Aalborg.

Ejendommen er netop kommet til salg, og prisen for kvadratmeterne og den tilhørende 36 hektar store grund lyder på 22,5 millioner kroner. Dermed er Herregaarden Krastrup blandt landets 15 dyreste landejendomme - og i Jyllands top fem. Det oplyser Boliga.

Adressen er til salg hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, og i deres salgsmateriale beskriver de landejendommen som en perle, hvor historiens vingesus og den veldisponerede avlsgård opfylder drømme.


Nordjyllands dyreste adresser


Herregaarden Krastrup udgør sammen med et 264 kvadratmeter stort sommerhus i Skagen og en projektlejlighed på Aalborgs havnefront, der ventes at stå klar til indflytning i 2020, de tre dyreste udbudte ejendomme i det nordjyske netop nu.

Skagen-sommerhuset og Aalborg-lejligheden er således udbudt til salg for henholdsvis 24.000.000 og 22.999.000 kroner. Men selvom området typisk ikke forbindes med landets absolutte liebhaveri, går der dog også i Limfjordsområdet ejendomme for svimlende summer.

Ifølge Boligas salgsprisstatistik er det nemlig omkring 25 ejendomme, der siden 2015 er solgt for mere end 30 millioner kroner* i Region Nordjylland.

Hidtil i år har der dog endnu ikke været nogle handler i det nordjyske, der når de summer - og dermed kan man, som køber af Herregaarden Krastrup, endnu høste titlen som ejer af Nordjyllands dyreste boligkøb anno 2019.

Se ejendommen her

Del det på