30. nov. 2022

Svimlende udbudspris: Udsigtslejlighed i Hellerup er landets dyresteDet er mere reglen end undtagelsen, at boligerne i Københavns liebhaverforstad, Hellerup, kommer til salg for kæmpestore beløb med rigtig mange cifre.

Af samme grund, er det måske heller ikke ligefrem en overraskelse, at det akkurat er her, at en lejlighed netop strøget helt til tops som landets absolut dyreste til salg.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Nærmere bestemt ligger den i det nybyggede prestigeprojekt med liebhaverboliger, Tuborg Strandeng, som ligger på havnen i Hellerup i første række til vandet.

Udbudsprisen, som sikrer den 280 kvadratmeter store udsigtslejlighed førstepladsen på ejerlejlighedsmarkedet, lyder på svimlende 44 millioner kroner.

Boligen er til salg hos liebhavermægleren Ivan Eltoft Nielsen, som i salgsmaterialet både kan berette om fem værelser fordelt på to etager, to altaner, to terrasser, to parkeringspladser i kælderen og en elevator direkte op på syvende sal.

 

Kan slå prisrekord


Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Hvis man havde hang til væddemål, så er oddsene for, at lejligheden i Tuborg Havnepark slår prisrekorden, som den dyreste lejlighedshandel nogensinde, ganske gode:

I hvert fald hvis den bliver solgt til noget nær udbudsprisen. Der er nemlig et godt stykke ned til det beløb, der lige nu holder rekorden:

Ifølge Boliga.dk er den højeste salgspris en lejlighed handlet i almindeligt frit salg nogensinde har indbragt på dansk jord nemlig 32,5 millioner kroner.

En rekord, der blev sat sidste år af ikke bare en, men to ejerlejligheder i København, der blev solgt til netop det beløb.

 

Se landets dyreste lejlighed til salg her


 

SE OGSÅ: Hvad er din bolig egentlig værd lige nu?


Få tre mæglers vurdering - gratis - med Boliga Salgsvurdering

Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga