Foto: Presse
08. Aug. 2018

Tænk transport, når du vælger din nye boligSkal du ud og finde ny bolig, har du stor fordel ved at se grundigt på transportmulighederne i området. Ikke bare den offentlige transport, men også din mulighed for kørsel, når du skal til og fra arbejde.

Vi kender alle myldretidstrafikken og det store ønske om at komme hurtigere hjem til familien efter en lang dag. Derfor kan det være af stor betydning, hvor du vælger at bosætte dig i forhold til den daglige transport.


Bus eller bil


Det er som udgangspunkt altid fristende at tage bilen, når vi skal nogen steder, men det er faktisk ikke altid den hurtigste løsning. Bor du i byen, kan det i nogen tilfælde være lettere at bruge den offentlige transport, fordi du slipper for at lede efter en parkeringsplads og betale de dyre afgifter, for at parkere hele dagen.

Har du lidt længere til arbejde eller bor udenfor byen, er det en god ide med bil, og skal du på motorvejen, kan det være rigtig smart med en fartpilot.

Med en fartpilot behøver du nemlig ikke at bekymre dig om at overholde fartgrænserne, mens du sidder og forsøger at komme hurtigt hjem til familien. Fartpiloten sørger nemlig for, at bilen ikke kører hurtigere end det er tilladt på en given strækning.

 

Bil og bolig


Har I fundet drømmeboligen, der ligger lidt længere fra din arbejdsplads, end det var meningen, kan I med fordel undersøge, om jeres bil er en af de modeller, der har mulighed for at få en fartpilot eftermonteret.

Drømmebil og drømmebolig. Det kan let komme til at klø lidt i speederfoden, når det er tid til at komme hjem til familien, men det er en rigtig stor risiko at løbe, især efter en lang arbejdsdag, hvor hjernen måske er lidt udkørt.

Ved at få en fartpilot eftermontering i din bil, vil du kunne fokusere på vejen og trafikken omkring dig uden at skulle have det ene øje på speedometeret hele tiden.

Det kan være en kæmpe fordel, fordi det er let at blive uopmærksom, når man kører den samme vej hver dag.

 

Fartpilot


Vi kender den nok mest fra USA, hvor de lange, lige strækninger kan være hårde for speederfoden og endda ende i krampe. Eller måske de tyske autobahner, hvor det er let at komme rigtig højt op i fart.

Herhjemme er det endnu ikke så udbredt med denne form for eftermontering, og en fartpilot kommer heller ikke som standartudstyr i de biler, vi kender.

Det betyder dog ikke, at det er spild af penge eller overflødigt at overveje en fartpilot i din bil. Tværtimod er der en række fordele ved netop denne form for ekstraudstyr, der er med til at øge sikkerheden i din bil, ved at fjerne en at de ting du skal holde øje med ud over vejen.

Der er også en økonomisk fordel i fartpiloten, da den kan hjælpe dig med at holde de mere benzinbesparende hastigheder i stedet for at øge forbruget, når du kommer for højt op i fart.
Del det på
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga