Foto: Nybolig Frederiksværk, Danbolig Odense - Dalum
03. Nov. 2021

Trænger til mere end én kærlig hånd: Her er markedets vildeste håndværkertilbudHvad end du hører til dem, der drømmer om at rive ned, smide ud, køre i pendulfart til byggemarkedet og genetablere en bolig – eller du er blandt dem, der hellere får fat i professionelle til at gøre din boligdrøm til virkelighed, byder markedet for øjeblikket på interessante muligheder.

Håndværkertilbud” er blandt de boligsøgendes på boligsitet Boliga.dk mest søgte ord – og selv i den kategori er der store forskelle.

For øjeblikket koster det billigste hus, der har fået ordet ”håndværkertilbud” med i salgsopstillingen eksempelvis 175.000 kroner – mens der skal betales 17.825.000 kroner mere for det dyreste.


Her kan du se nogle af de vildeste håndværkertilbud, der lige nu er til salg


Eventyrkroen, Melby
Foto: Nybolig Frederiksværk – Ivan Fabos

For 4,5 millioner kroner kan du erhverve dig et håndværkertilbud langt ud over det sædvanlige. Ejendommen tæller over 250 boligkvadratmeter – og er ifølge salgsmaterialet ideel til eksempelvis at etablere en kro – som der også tidligere har været på adressen i det nordsjællandske ferieområde.

For at få den gamle kro gjort up to date kræves der noget arbejde blandt andet på tag og vinduer – men ejendommen er beboelig og har også nyere forbedringer.

 
Se Eventyrkroen her

 

LÆS OGSÅ Drømmer du om en solrig terrasse?


Prøv Boligas skyggekort, inden du køber drømmehjemmet
God beliggenhed, Odense
Foto: Danbolig Odense - Dalum

Mægler kalder den her beliggenhed i Odense SV tæt på Tusindårsskoven for yderst populær, men drømmer du om at rykke ind på adressen, skal der altså noget kærlighed og oprydning til – hvis ikke et helt nyt hus, der kan overtage for den godt 85 år gamle rødstensvilla.

Huset og den lidt mere end 700 kvadratmeter store grund er udbudt til salg for 2.495.000 kroner – hvilket er ganske gennemsnitligt for området, hvor en gennemsnitlig huskvadratmeter ifølge Boliga.dks udbudsdata i øjeblikket står udbudt til salg for knap 21.250 kroner.

 
Se ejendommen her

 

LÆS OGSÅ Drømmer du om en solrig terrasse?


Prøv Boligas skyggekort, inden du køber drømmehjemmet

Del det på
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga