Foto: Ejner Kaa Ejendomme
02. Jun. 2021

Tre km kyst og 56 sovepladser: Historisk gods er kommet til salg


Savner du plads og masser af albuerum til hele den forlængede familie - eller går du måske og drømmer om at blive en del af det bedre borgerskab og tilføje titlen som godsejer til CV’et?


Begge dele er der nu mulighed for på den danske ø Endelave udenfor Horsens i det sydlige Kattegat, hvor Louisenlund Gods lige er kommet til salg.


Det skriver boligmediet Boliga.dk.


Med den historiske landejendom følger nemlig tæt på 109 hektar jord, som rundt regnet svarer til en trettendedel af hele arealet på den naturrige ø.


Louisenlunds historie går helt tilbage til 1700-tallet, men den nuværende hovedbygning på 300 kvadratmeter har lidt mere end 100 år på bagen: I den tid har det både været privatresidens for en løvetæmmer, en feriekoloni og senest brugt til privat udlejning. 


Nøglerne til det herskabelige landsted kan du sikre dig, hvis du ligger inde med 14,5 millioner kroner, som er den pris, godset netop har ramt markedet med.


 

SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  


Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg Hus


 

I den billige ende


Gods, herregårde og lignende plejer at være garant for udbudspriser med mange nuller på, når de kommer til salg.


Det er for eksempel tilfældet på det sydlige Fyn, hvor Nakkebølle Gods - inklusiv næsten 205 hektar jord - lige nu er til salg for svimlende 80 millioner kroner.


En pris, der ifølge Boliga.dk placerer landejendommen i top som landets dyreste ejendom til salg for øjeblikket.


I kontrast er prisen på Louisenlund i den mere beskedne ende, og udover udhuse og selve hovedbygningen - der er lige nu er indrettet med 56 sengepladser - får du også jagtområder, skov og en tre kilometer lang kystlinje med i handlen.Se Louisenlund Gods her


 

SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  


Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg Hus

Del det på