Foto: Edc Poul Erik Bech, Frederiksberg C
19. Maj 2022

Trods millionrabat: Landets dyreste håndværkertilbud koster over 20 millionerDa dette 250 kvadratmeter store hus midt på Frederiksberg i slutningen af marts kom til salg for 27 millioner kroner, var det landets dyreste ”håndværkertilbud” til salg.

Men her efter knap to måneder på markedet er det bekostelige boligtilbud skåret ned i pris med flere millioner.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Faktisk kan du nu spare 3,5 millioner kroner på det næsten halvandet hundrede år gamle hus, som ligger på Poul Møllers Vej med Frederiksberg Have lige om hjørnet.

Beløbet, du altså nu skal betale for at overtage nøglerne, lyder på 23,5 millioner kroner - og er stadig landets dyreste af sin slags.

Hjemmets skal ”sættes i stand fra A til Å”, som den lokale mæglerbutik EDC Poul Erik Bech, Frederiksberg C, skriver i boligens salgsmateriale, men du kan stadig finde flere af de originale herskabelige detaljer fra 1870erne rundt omkring i de ti værelser.

 

SE OGSÅ:  Opdag dit drømmehjem, før det er for sent. 


Nu kan du se de nyeste boliger til salg endnu hurtigere på Boliga.dk.


 

Landets dyreste villaområde


Det er ikke mange villaer, der kommer til salg hvert år på Frederiksberg, og det er også en af grundene til, at priserne for den sjældne vare er så høj.

I øjeblikket er der ifølge Boliga.dk bare 17 villaer til salg i Frederiksberg Kommune, der i gennemsnit koster omkring 90.500 kroner pr. kvadratmeter. Det dyreste udbud i det eksklusive boligområde lige nu er et hus Laurids Bings Alle på næsten 300 kvadratmeter, der koster intet mindre end 35 millioner kroner.

I øjeblikket er det kun Gentofte Kommune lige nord for København, der kan bryste sig af, at have højere kvadratmeterpriser end den mondæne hovedstadskommune.

I Gentofte skal der nemlig i øjeblikket betales intet mindre end 84.500 kroner pr. huskvadratmeter. Til sammenligning ligger prisgennemsnittet for hele landet på 16.600 kroner for en villakvadratmeter.

Se det dyre håndværkertilbud her


 

SE OGSÅ:  Opdag dit drømmehjem, før det er for sent. 


Nu kan du se de nyeste boliger til salg endnu hurtigere på Boliga.dk.

Del det på
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga