Foto: Itvang.dk
17. Okt. 2018

Tvangsauktion. Efterskole med plads til 112 elever skal under hammerenGymnastiksal, fysiklokale, foredragssal og blandt andet også fire køle-fryserum er ikke ligefrem hverdagslæsning i salgsopstillinger - hverken når det drejer sig om almindelige hussalg eller tvangsauktioner.

Men ikke desto mindre er det blandt de elementer, man får med, hvis man bliver den højest bydende, når ejendommen, der har huset Den Rytmiske Efterskole i Baaring på Fyn, skal under fogedrettens hammer.

Midt i oktober blev det nemlig annonceret, at den store ejendom er begæret på tvangsauktion, og dermed er fremtiden for adressen ganske åben.

Tidligere har stedet, der ligger nær Middelfart på Vestfyn, også været anvendt som højskole. Det var den faktisk helt frem til 2009, hvor efterskolen, der nu er under konkurs, rykkede ind i lokalerne. Det fremgår af salgsopstillingen på tvangsauktionssitet itvang.dk.

Ejendommen rummer et samlet bygningsareal på over 3.400 kvadratmeter, der fordeler sig på henholdsvis erhverv og bolig, og så er der plads til cirka 112 elever fordelt på 56 dobbeltværelser.

Mere end det halve af prisen

Fyn er blandt de steder i landet, hvor der er størst forskel på de priser, som husene handles for på tvangsauktion og i almindelig fri handel.

En opgørelse fra boligsitet Boliga fra tidligere på året viser nemlig, at villaerne og rækkehusene på øen i midten i perioden fra maj 2017 til maj 2018 blev solgt hele 68 procent billigere i fogedretten end på det gængse boligmarked.

På tvangsauktionen, der afholdes i starten af november, kan alle med interesse i ejendommen møde op og byde.

Se ejendommen her
Del det på