Foto: Ivan Eltoft Nielsen / Lokalt Liebhaveri / Lilienhoff / Edc Poul Erik Bech, Aalborg / Home Esbjerg
15. Jul. 2022

Udsigt for millioner: Her de dyreste lejligheder i landets største byerEjerlejlighedsmarkedet har nydt godt af opsvinget  under de to foregående coronaår, hvor boligpriserne nåede nye højder.

Men hvis du skal købe en af de mest eksklusive lejligheder, som landets største byer har at byde på lige nu, skal du være klar på at gå endnu længere op ad prisstien.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Du skal nemlig være god for mellem 5,2 og helt op til svimlende 33 millioner kroner, hvis du skal købe en i de dyreste lejligheder*, der lige nu er til salg i de fem største byer; København, Aarhus, Odense, Aalborg og Esbjerg.

 

Her er de dyreste lejligheder i landets største byer


København


Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Alt koster bare lidt mere i København, og det er da også her, at den dyreste lejlighed på det danske boligmarked ligger – mere specifikt på Holmene med udsigt til havneløbet og Nyhavn på den anden side.

Den luksuriøse lejlighed på 254 kvadratmeter spreder sig over flere plan, og så er der både en privat parkeringskælder og en kajakklub i ejendommen. Prisen lyder på 33 millioner kroner.

Se lejligheden her


Aarhus


Foto: Lokalt Liebhaveri

Hvis du skal købe den dyreste lejlighed, der er til salg i Smilets by lige nu, skal du lægge 14,8 millioner kroner på bordet.

Det er nemlig prisen på den mere end 200 kvadratmeter store ejerlejlighed, der ligger på 17. etage i højhuset ved Bruuns Galleri.

Her er det vid udsigt udover Aarhus fra alle fire værelser og ikke mindst terrassen i det eksklusive hjem.

Se lejligheden her 


Odense


Foto: Lilienhoff

Det mest eksklusive lejlighedsudbud i landets tredjestørste by er en penthouselejlighed, der ligger midt i Odense ved Eventyrhaven og med udsigt til domkirken.

Du tager din egen private elevator direkte op til de 267 kvadratmeter, som er til salg for 11,7 millioner. Du får også parkeringskælder og en tagterrasse for den pris.

 
Se lejligheden her

 

Aalborg


Foto: Edc Poul Erik Bech, Aalborg

I Aalborg er den dyreste lejlighed til salg et 200 kvadratmeter stor penthouse på toppen af et nybyggeri fra 2020, der ligger på havnen i den nordjyske hovedstad.

Prisen for hjemmet lyder på 12,5 millioner kroner, men så får du også en privat tagterrasse på 88 kvadratmeter med i handlen med udsigt til Limfjorden og byen.

 
Se lejligheden her


Esbjerg


Foto: Home Esbjerg

På 10. etage i det eksklusive nybyggeri Lysningen fra 2020 ligger den dyreste lejlighed, der ifølge Boliga.dk lige nu er til salg i Esbjerg*.

De arkitekttegnede 164 kvadratmeter er fordelt på fire værelser, der skal koste dig lige under 5,2 millioner kroner. Med i prisen følger også en overdækket altan, og så er der selvfølgelig en parkeringskælder.


Se lejligheden her


 

*Boliga.dk har kun medtaget færdigbyggede ejerlejligheder og ikke projektsalg.
Del det på
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga