Foto: LILIENHOFF
25. Nov. 2016

Jysk havneby overrasker på eksklusiv villalisteMidt mellem villaveje som Lyngsvej, Matrosvænget og Toldbodvej, der er belagt med parcelhuse, som de fleste af os kender dem, skiller en adresse sig ud:

Slotsstien 1, 7000 Fredericia.

For på matriklen ligger den villa, der netop har givet Fredericia en eksklusiv plads på listen over Jyllands absolut dyreste boliger, som er udbudt til salg.

Villaen, der ligger på en grund direkte ud til bølgerne i Lillebælt, er nemlig kommet på markedet til intet mindre end 24 mio. kr.

Det placerer Fredericia-hjemmet på en femteplads på den attraktive liebhaver-liste, blot overgået af to ejendomme i Silkeborg og to ejendomme i Bredballe ved Vejle, der er udbudt til priser mellem 34,9 og 25 millioner kr.

- Det her er et helt utroligt hus. Vi ser sjældent noget lignende, og vi er meget spændte på at se, hvilken køber vi finder til det, siger Hans Lilienhoff, der er ejendomsmægler hos den landsdækkende liebhavermæglerkæde Lilienhoff, der netop har udbudt villaen til salg.

- Der ligger et andet hus i Silkeborg, som virkelig også er helt i toppen. Det er med i pensum på arkitektskolen, og vores fotografer er helt vilde med det - men det her er mindst lige så fantastisk, siger han.

Dyreste hus i Fredericia 

inde-sove_WP
Foto: LILIENHOFF

Med placeringen er huset dog ikke bare Jyllands femtedyreste villa og Fredericias absolut dyreste udbudte netop nu.

Aldrig før* har der nemlig været udbudt villaer eller indgået handler på huse i Fredericia-området til beløb i den størrelsesorden.

For mens det dyreste udbudte hus i byen kom på markedet i 2011 til en pris på 19,8 millioner kr., er den dyreste handel indgået inden for kommunegrænserne "blot" til en værdi af 14 millioner kr.

Liebhaverejendom uden sidestykke

slotsstien_WP
Foto: LILIENHOFF

Ejendommen er 612 kvadratmeter stor og ligger på en grund helt ned til havet med udsigt til den gamle Lillebæltsbro. Huset er også selv forsynet med en bro, hvorfra man kan kaste sig i bæltets bølger.

Selve ejendommen er opført i 2007 med stort fokus på at få lys ind i villaen. Det kommer bl.a. til udtryk ved en hel glasfacade mod havet og - for de rigtig nørdede boligjægere - ved den 23 graders hældning mod syd, som taget er forsynet med.

Det er ikke kun til den lysfølsomme, at der er nørde-liebhaveri at komme efter.

Huset er nemlig, som din telefon og dit tv kan være, i smart-versionen, og det betyder, at villaen bl.a. er forsynet med centralstøvsuger og højtalersystem.

Se villaen her
Del det på