15. aug. 2023

Unik mulighed: Køb din egen private øHvor drømmer du om at bo? Hvad hvis du kunne eje din egen private ø og kalde den for dit hjem? Dette scenarie kan nu blive til  virkelighed, da øen Barneholm netop er blevet sat til salg.

Barneholm er en privat ø beliggende i naturskønne omgivelser i Nakskov Fjord. Med et samlet areal på knap 8,5 hektar kvadratmeter får du her mulighed for at opleve ægte, uforstyrret ro fra omverden. Den eneste bolig, der findes på øen bliver nemlig din i handlen.

Det er liebhaverkæden Lilienhoff, der udbyder Barneholm til en pris på 18.000.000 millioner kroner. Udover retten til at kalde dig ø-ejer, får du med i prisen også ca 300 kvm bolig med panorama havudsigt, sauna, grillhytte, gæstehytte og en hottub-udespa.

 

Sjælden udbudt mulighed


Muligheden for at købe sin egen private ø er ikke noget af det, der er mest af på det danske boligmarked, selvom landet består af over 400 af slagsen. 


Sidst det var muligt at blive boligejer af en ø i Danmark, var tilbage i 2021, hvor der var hele to stykker til salg; Kalvø i Storstrømmen mellem Sydsjælland og Lolland-Falster, der blev solgt til 7,3 millioner, samt Langø i det sydfynske Øhav, som gik til en pris på 10 millioner.

 

Det er dog intet i sammenligning med den dyreste øhandel, som Boliga.dk har kendskab til, der er foretaget indenfor de seneste år: I 2018 blev Siø mellem Langeland og Tåsinge nemlig solgt for hele 28,5 millioner kroner. Se øen Barneholm her


 

SE OGSÅ: Hvad er din bolig egentlig værd lige nu?


Få tre mæglers vurdering - gratis - med Boliga Salgsvurdering