Foto: Nybolig Liebhaveri - Peter Leander
27. Apr. 2021

Vild pris: Her er Danmarks dyreste sommerhus


I Nordsjælland ligger flere af landets mest populære sommerhusområder, og det er også her i en de kystnære byer, Hornbæk, at Danmarks absolut dyreste feriebolig på markedet befinder sig


Et sommerhus på 221 kvadratmeter, hvor du skal kunne finde næsten 30 millioner kroner på kontoen for at matche udbudsprisen.


Det skriver boligmediet Boliga.dk.


Den eksklusive feriebolig er nemlig netop kommet til salg med et solidt prisskilt på 29,5 millioner kroner, der placerer den i toppen af det danske sommerhusmarked - med et forspring på næsten ti millioner kroner ned til den næste på listen.


For det beløb får du ifølge salgsopstillingen fra Nybolig Liebhaveri - Peter Leander en gennemført bolig med blandt andet spisestue og stuer en suite, et master bedroom med walk in-closet, et anneks og en dobbelt garage.


Derudover ligger sommerhuset heller ikke langt fra vandet i den nordsjællandske kystby.


 

SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  


Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg Hus
Årets dyreste handel?


Feriehuset i Hornbæk kan - hvis det bliver solgt til prisen - gå hen og blive årets dyreste sommerhus-handel: Der er nemlig fire 4,5 millioner ned til det sommerhus, som indtil videre i år er blevet solgt for det største beløb.


Ifølge Boliga.dk blev der i marts handlet et fritidshus fra 1775, som ligger helt ned til vandet lidt længere henne ad kysten i Tisvildeleje for hele 25 millioner kroner.


Det er da heller ikke helt urealistisk, at der bliver handlet sommerhuse i Danmark for beløb, der nærmer sig 30 millioner kroner:


I 2020 var årets dyreste handel nemlig en 309 kvadratmeter stor feriebolig på Østerled i Tisvilde for 28.240.000 kroner.Se det dyre sommerhus her 


SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  


Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg Hus

Del det på