Foto: Claus Borg & Heilesen
12. Nov. 2021

VILD PRIS: Nyudbudt palæ i København koster 100 millioner kronerDer er mange nuller på de fleste priser, som landets huse kommer til salg for - men sjældent så mange som otte.

Derfor ryger den 463 kvadratmeter store palæejendom, der netop er kommet til salg for den meget runde pris, da også ind som boligmarkedets samlet set dyreste.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Ejendommen er fredet og ligger ved Frederiksholms Kanal tæt på Christiansborg - og består af forhus, sidehus og portrum - dertil kommer et gårdmiljø.

Husene rummer blandt andet forstue, hovedtrappe, en stue kaldet Grevinde Danners Stue, flere værelser og et bibliotek. Det oplyser ejendomsmæglerfirmaet Claus Borg & Heilesen, i deres salgsopstilling.

 

Over 200.000 kroner


Ifølge Boliga.dks salgskvadratmeterpriser fra i år finder man landets dyreste villa-kvadratmeterpriser i Frederiksberg Kommune, hvor der skal betales cirka 78.500 kroner for en huskvadratmeter.

Noget mere skal der dog til for at blive ejer af landets dyreste bolig. Til prisen på de 100 millioner kroner løber udbudskvadratmeterprisen nemlig op i lige knap 216.000 kroner.

Ejendommen har lige ramt det offentlige boligmarked – og lykkes det mæglerne at få solgt den til prisen, bliver det kun dette års hidtil største handel. Sidste år snuppede en enorm villahandel til 150 millioner kroner nemlig Danmarksrekorden, som det dyreste hussalg, der nogensinde er indgået.

Se palæ-ejendommen her

Del det på
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga