Foto: Gravelstone.dk
29. Apr. 2022

Vildt udbud: Ti kvadratmeter sommerhus for 15 millionerSom regel følger der masser af kvadratmeter og moderne bekvemmeligheder med, når udbudsprisen for et sommerhus sniger sig op på otte cifre.

Men du får bestemt ikke et væld af værelser og magelige stuer, hvis du køber dette sommerhus i Vestjylland, der lige er kommet til salg for 15 millioner kroner.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Feriehuset kan nemlig blot prale af ti boligkvadratmeter – samt et udhus i sammen størrelse – men til gengæld får du ikke bare en beliggenhed midt i skoven; den omkringliggende natur bliver nemlig også din.

Med i udbuddet følger således intet mindre end 60 hektar, der ifølge salgsmaterialet hos mæglerforretningen Gravelstone.dk ligner Klondike i Canada med både slugter, flere søer og nogle steder vildskov.

 

SE OGSÅ: Hvad skal din bolig egentlig koste?


Tjek prisen på en bolig, også selvom den ikke er til salg, på Boliga.dk. 
Største udbud i landet


Sommerhuset ligger i Fiskbæk Plantage mellem Herning og Ringkøbing og er med det store naturareal - svarende til omkring 120 fodboldbaner - det ferieboligudbud i landet, hvor du ifølge Boliga.dk får absolut mest udendørs plads.

Det næststørste udbud ligger i Nordjylland ikke langt fra det historiske Svinkløv Badehotel. Her får du en næsten 35,8 hektar kuperet grund i Hingelbjerge med vid udsigt til den omkringliggende natur og skov.

På grunden ligger et sommerhus på 198 kvadratmeter bestående af tre fløje med i alt syv værelser. Køb det og den store naturgrund for 6,5 millioner kroner.

 

Se sommerhuset i Fiskbæk Plantage her


 

SE OGSÅ: Hvad skal din bolig egentlig koste?


Tjek prisen på en bolig, også selvom den ikke er til salg, på Boliga.dk. 

Del det på
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga