Skal du sælge din bolig?
Bestil mægler

BBR- og boliginformationer

Fritidshus

Egholmvej 1, 4880 Nysted


Boligstørrelse (BBR) 27 m²
Boligstørrelse (BBR): 27 m²
Værelser 4 vær.
Værelser: 4
Off. vurdering 330.000 kr.
Off. vurdering: 330.000 kr.
Vis mere
Beregn friværdi
DKK
DKK

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside
Nordea pulse
Hvad kan jeg købe bolig for? - Beregn her

Skal du sælge din bolig?

Find og sammenlign potentielle ejendomsmæglere i dit område med Boliga Salgsvurdering. Vi gør det nemt for dig at finde en mægler til dit boligsalg.

Gå til Boliga Salgsvurdering
Beregn boligens fremtidige skat

Denne beregner giver en indikation af effekten af den nye boligskattereform.
Beregningerne tager så vidt muligt udgangspunkt i Skats egne estimater.

Sådan anslår du værdien

Her skriver du den værdi du forventer vil være salgsprisen på din ejendom.

Du kan finde finde inspiration til din vurdering her:

Se salgspriser for Fritidshus på Egholmvej
kr.
Eksempelvis benytter vi Skats egne estimater for skattesatserne (ejendomsskattesats og grundskyldsskattesats).
Hvis den pågældende bolig er til salg, benytter vi udbudsprisen minus den gennemsnitlige forhandlingsrabat i området som estimat for ejendomsvurderingen. Hvis boligen ikke er til salg, tager vi udgangspunkt i brugerens anslåede værdi. Det nuværende skattesystem har en uhensigtsmæssig fordeling af boligskatterne, hvorfor Skat har valgt at etablere et nyt system. På den måde vil ejendomsvurderingerne fremover komme til at afspejle ejendommenes reelle værdi, og boligejerne bliver dermed beskattet mest hensigtsmæssigt. Systemet ventes at træde i kraft fra 2024. I modellen er priser og boligskatter dog ikke fremskrevet til 2024. Boliga.dks beregninger af de fremtidige boligskatter tager udgangspunkt i Skats egen metodik og estimater for grundskyldskattesatsen og ejendomsværdiskattesatsen (https://www.skm.dk/aktuelt/boligskat/boligskatteberegner/). Boliga.dk har anvendt følgende model for beregningen: Ejendomsværdi = bygningsværdi + grundværdi
  • Ejendomsværdien estimeres ved at trække det gennemsnitlige procentuelle prisnedslag i området fra en given ejendoms udbudspris.
  • Bygningsværdien beregnes ud fra en boligs oplyste BBR-areal og en estimeret bygningskvadratmeterpris. Da vi kender Skats estimater for grundskyldsskattesatsen i hver kommune og samtidig ved, at grundskyldsprovenuet skal forblive uændret, kan vi beregne den bygningskvadratmeterpris, som resulterer i en grundværdi, der ikke ændrer kommunens provenu. Boliger i samme kommune antages at have samme kvadratmeterpris.
  • Grundværdien antages at være lig med den samlede ejendomsværdi fratrukket bygningsværdien, estimeret som beskrevet ovenfor. Denne metode anvendes, da der ikke er samme likvide marked for grunde som for ejendomme, hvorfor Boliga.dk ikke kan estimere grundværdien på samme vis som ejendomsværdien. Grundværdien kan ikke være negativ.
Ejendomsværdiskatten for den enkelte bolig beregnes ved at gange den estimerede ejendomsværdi med Skats eget estimat for ejendomsværdiskattesatsen, som i det nye beskatningssystem sænkes fra én til 0,55 procent. Grundskylden for den enkelte bolig beregnes ud fra Skats udmeldte grundskyldsskattesat i den pågældende kommune og den estimerede grundværdi. Vi antager generelt, at en grund minimum udgør 10 % ejendomsvurderingen. Bemærk: Boliga.dks beregninger er mest retvisende for boliger, der både type- og prismæssigt er almindelige for et område. Eksempelvis er der flest ejerlejligheder i København, hvorfor data for ejerlejligheder vil være mere retvisende end for huse i København. Det samme gør sig gældende, hvis en ejendom er udbudt til salg væsentligt dyrere eller billigere end et områdes gennemsnitlige priser. Generelle resultater Yderligere vil beregningerne typisk være mest retvisende for ”normale” boliger. Eksempelvis vil estimaterne på meget dyre/billige boliger være relativt mindre retvisende end estimaterne på en gennemsnitlig bolig. Boligas skatteberegner viser, at Frederiksberg er den kommune, hvor den mindste andel af boligerne vil falde i samlede boligskatter. Omvendt forventes det, at eksempelvis over 80 procent af boligerne på Lolland vil få lavere boligskatter som følge af de nye skatteregler. På landsplan viser Boliga.dks estimat, at ca. 71 procent af alle boliger vil få lavere boligskatter. Skat har selv estimeret, at ca. 60 procent af alle boliger vil få lavere boligskatter. Den resterende andel vil få en skatterabat, som udligner stigningen. Dette er kun gældende for boligejere, der har købt deres ejendom før implementeringen af det nye system. Boligas datasæt består af 35.672 udbudte boliger i oktober 2019.
Ændringer i boligskat
Grundskyld 2020- kr./år
Ejendomsværdiskat 2020- kr./år
Årlig boligskat 2020 Boligens faktiske boligskatter i 2020 - kr./år
Grundskyld 2024 Beregning
Grundværdi (Skattegrundlag) * Grundskyldssats
- kr./år
Ejendomsværdiskat 2024 Beregning
Ejendomsværdi (Skattegrundlag) * Ejendomsskattesatss
- kr./år
Årlig boligskat 2024 Boligens forventede boligskatter i 2024 - kr./år
Forskel - kr./år

Detaljerede boliginformationer

BOLIGTYPE

Sommer-/fritidsbolig

KØKKENFORHOLD

Eget køkken med afløb

ANVENDELSE

Sommerhus.

BADEFORHOLD

Badeværelse i enheden

ENHEDSAREAL

27 m²

ANTAL BADEVÆRELSER

1

BEBOELSESAREAL

27 m²

TOILETFORHOLD

Vandskyllende toilet i enheden

VÆRELSER

4

ANTAL TOILETTER

1

ENERGIKODE

400 V el fra værk