Nyhedsbrevet Bolignyt

Peter Linck-hus ryger på tvang igen

Skrevet af Boliga.dk (7. november 2012)


Peter Linck og konen Camilla, der kan skimtes i baggrunden, lader sommerhuset ryge på tvang igen. Foto: Søren Bidstrup


Stifteren af månedsmagasinet Euroman og avis-floppet Dagen, Peter Linck, måtte i januar se sit sommerhus ryge på tvangsauktion, men hans egen kone, Camilla Linck, bød højest på auktionen og sørgede dermed for, at ejendommen blev i familiens besiddelse.

Det var dog en stakket frist, da Camilla Linck ikke efterfølgende har betalt kreditorernes tilgodehavende i huset, så nu må den 170 kvadratmeter store sommerbolig i nordsjællandske Tisvildeleje på tvang for anden gang inden for et år.

Stor gæld
Ifølge tvangsauktionssitet itvang.dk har Camilla Linck ikke tinglyst skødet på ejendommen, som derfor stadig står i Peter Lincks navn, og salgsopstillingen afslører blandt andet, at der er gæld i huset på 7,6 mio. kr., hvilket er 4,5 mio. kr. højere, end hvad den offentlige vurdering lyder på.

Ifølge Boligas database over salgspriser betalte Peter Linck 4,1 mio. kr. for ejendommen i 2006.

Det stråtækte sommerhus ligger på en stille, grusbelagt skovvej tæt på Tisvildeleje By og Kattegat og kan andet byde på åben pejs, snedkerkøkken med stor spiseplads, stort soveværelse med udgang til tagterrasse samt to mindre værelser.

Dagen
Peter Linck startede under stor pressebevågenhed dagbladet Dagen i 2002, men efter blot 41 dage gik avisen nedenom og hjem med et dundrende millionunderskud.

I et retligt efterspil blev han idømt seks måneders betinget fængsel for at have udstedt delvist fiktive fakturaer for annoncering i avisen.

I 2008 gik flere af Peter Lincks ejendomsselskaber konkurs i forbindelse med finanskrisens indtog og boligmarkedets krak, og i 2010 måtte han gennem endnu en konkurs med selskabet Julius Ink ApS.

Se auktionen over sommerhuset her

Fik du læst:

Onsdags-analysen: Danskerne trodser økonomisk sortsyn

Ugens bolig: Her boede en af Danmarks største skuespillere

Jurahjørnet: Hvor lang opsigelsesfrist skal jeg give lejer?

Her er byerne med flest lynsalg

Efter 20 måneder uden salg: Rolf Sørensens villa i kæmpe prisdyk

Modtag Boligas nyhedsbreve

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve med artikler og annoncer fra Boliga ApS (f.eks. via e-mail, push-notifikationer og sociale medier) og andre medier i Euroinvestor-koncernen. Annoncørbetalt indhold vil være markeret. Jeg giver samtykke til, at Boliga ApS må indsamle og behandle mine personoplysninger såsom kontaktoplysninger, oplysninger om præferencer og interesser, købshistorik, samt adfærd på Boligas og Euroinvestors websteder og andre online-kanaler til brug for markedsføring af de nævnte virksomheders produkter og profilering samt samarbejdspartneres produkter og profilering. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke i de enkelte nyhedsbreve.
Se en opdateret liste over vores aktuelle samarbejdspartnere her

Den version af browseren Internet Explorer du bruger er forældet. Den har kendte sikkerhedshuller og ulemper og begrænsede funktioner. Vi opfordrer dig derfor til at opgradere til en nyere moderne browser. Du kan opgradere din browser ved at klikke her.