Nyhedsbrevet Bolignyt

Billig bolig? Nu kan du købe to huse for 190.000 kr.

Skrevet af Boliga.dk (14. september 2017)


Foto: Nybolig Ringe


Laveste pris, discount, prismatch, kø-tilbud, slå til nu.

Selvom det med boligarealer på over 100 kvadratmeter bliver svært at finde et supermarked, der har plads til at have villaerne her liggende på hylden, passer prisen perfekt ind i butikkernes tilbudsfest.

For øjeblikket slipper du nemlig ikke billigere end for de 95.000 kr., der står på ejendommenes til salg-skilt. To huse, der henholdsvis ligger ganske tæt på fynske Kværndrup By og nær Jels i Sønderjylland, er nemlig lige blevet udbudt som landets pt. billigste udbudte villaer.

Og når der nu ikke skal lægges et millionbeløb, som det ofte gør sig gældende ved villahandler, er det ifølge ejendomsmæglerfirmaet Nybolig Ringe A/S, der har huset i Kværndrup til salg, fordi ejendommen kræver en kærlig hånd af de større.

Falder ejendommens idylliske ydre i smag, vurderer mægleren nemlig, at man med en gennemgående renovering kan omdanne det røde bindingsværkshus til en rigtig fin ejendom, omend det nemmeste nok ville være at rive ned og bygge nyt.

Vælger man at sætte ejendommen, der oprindeligt er bygget i 1827, i stand, fordeler kvadratmeterne sig i dag blandt andet på flere værelser, en stor stue og et køkken.

Se huset her

Kalder Sønderjylland?


Den ene af Danmarks for øjeblikket billigste ejendomme ligger for sig selv på en 3.888 kvadratmeter stor, naturskøn grund nær Ringe på det sydlige Midtfyn.

Men er det ikke øen i midten, der kalder, gør Sønderjylland, villaen på Tovskovvej 74 i Sommersted, og ikke mindst også dennes beskedne pris måske.

Også her kommer man nemlig til en villa på 162 kvadratmeter uden at skulle have mere end 100.000 kroner op ad lommen.

Ejendommen, der ligeledes beskrives som trængende til en kærlig hånd, er nemlig også udbudt til salg for 95.000 kr. hos Danbolig Andersen & Partnere.

Til huset, der ligger tæt på skov og plantage, hører der bl.a. en stor grund på 1.475 kr.

Se huset her

Modtag Boligas nyhedsbreve

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve med artikler og annoncer fra Boliga ApS (f.eks. via e-mail, push-notifikationer og sociale medier) og andre medier i Euroinvestor-koncernen. Annoncørbetalt indhold vil være markeret. Jeg giver samtykke til, at Boliga ApS må indsamle og behandle mine personoplysninger såsom kontaktoplysninger, oplysninger om præferencer og interesser, købshistorik, samt adfærd på Boligas og Euroinvestors websteder og andre online-kanaler til brug for markedsføring af de nævnte virksomheders produkter og profilering samt samarbejdspartneres produkter og profilering. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke i de enkelte nyhedsbreve.
Se en opdateret liste over vores aktuelle samarbejdspartnere her

Den version af browseren Internet Explorer du bruger er forældet. Den har kendte sikkerhedshuller og ulemper og begrænsede funktioner. Vi opfordrer dig derfor til at opgradere til en nyere moderne browser. Du kan opgradere din browser ved at klikke her.