Nyhedsbrevet Bolignyt

Bliv øl-brygger på egen gård: Kendt mikrobryggeri til salg

Skrevet af Boliga.dk (29. maj 2018)


Foto: Pernille Sams


Øl til hverdag. Øl til fest. Øl direkte fra den iskolde glasflaske på havens solterrasse. Fyraftens-øl på dugvåd dåse på byens volde. Halvlunken øl i plastickopper på sommerens festivaller. Eller måske special-øl direkte fra egen produktion?

Det prisvindende mikrobryggeri Hornbeer i Hornsherred nordvest for Roskilde er netop kommet til salg sammen den store beboelsesejendom, det ligger i.

Dermed kan det fremover blive dig, der kan stå ved brygmester-roret, hvis du vel at mærke har lidt mere end bare en øl-entusiast på kistebunden.

Prisen lyder nemlig på 14.800.000 kroner - og med i det pæne beløb følger rettighederne til bryggeriet og dets brygværk, gæringstanke, siloer og tapperi. Og selvfølgelig også landejendommen, der er blandet bolig og erhverv - og som ifølge salgsopstillingen fra ejendomsmægleren Pernille Sams, der har bryggeriet til salg, er lige til at flytte ind i.

Stuehuset har et boligareal på 229 kvadratmeter og er flankeret af to bygninger, der sammen med endnu en driftsbygning rummer de forskellige dele til produktionen af de gyldne dråber.

Dertil kommer en grund på over 118.000 kvadratmeter - og muligheden for at opgradere produktionen til de mere fuldvoksne smagsløg. Der følger nemlig også et whisky-destilleri med.

Nordsjællands midte er lidt dyrere end gennemsnittet

Ejendommen ligger i Hornsherred, der er halvøen mellem Roskilde Fjord og Isefjorden, og som tilhører Lejre Kommune, hvor husene for øjeblikket er udbudt til salg for 16.266 kroner pr. kvadratmeter*.

Dermed udbydes villaerne og rækkehusene i den midtsjællandske kommune for priser, der ligger en smule over landsgennemsnittet.

Midt i maj var Danmarks huse nemlig samlet set udbudt til salg for lige knap 15.000 kroner pr. kvadratmeter. Mens husene i Lejres nabokommuner Roskilde og Frederikssund i gennemsnit er udbudt til salg for henholdsvis 24.600 og godt 17.800 kroner.

Men inden man sammenligner kvadratmeterprisen på bryggeri-ejendommen med områdets øvrige huse, er det værd at nævne, at Hornbeer-bryggeriet for øjeblikket er den eneste landejendom på Sjælland, der ifølge Boligas oplysninger er til salg med muligheden for selv styre hele humlen.

Se Hornbeer-gården her

Modtag Boligas nyhedsbreve

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve med artikler og annoncer samt anden markedsføring fra Boliga Gruppen A/S (f.eks. via e-mail, push-notifikationer og sociale medier) og koncernens samarbejdspartnere. Annoncørbetalt indhold vil være markeret. Jeg giver samtykke til, at Boliga Gruppen A/S må indsamle og behandle mine personoplysninger såsom kontaktoplysninger, oplysninger om præferencer og interesser, købshistorik, samt adfærd på koncernens websteder og andre online-kanaler til brug for markedsføring af koncernens produkter og profilering samt samarbejdspartneres produkter og profilering. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke i de enkelte nyhedsbreve.
Se en opdateret liste over vores aktuelle samarbejdspartnere her

Den version af browseren Internet Explorer du bruger er forældet. Den har kendte sikkerhedshuller og ulemper og begrænsede funktioner. Vi opfordrer dig derfor til at opgradere til en nyere moderne browser. Du kan opgradere din browser ved at klikke her.