Nyhedsbrevet Bolignyt

Bo som de rige: Her kan du købe hus med havudsigt for under tre mio. kr.

Skrevet af Boliga.dk (12. januar 2018)


Foto: RealMæglerne Sofie Find / RobinHus Kai Gylling


Er drømmen et boligliv på første klasse, så er der nok værd at tage et kig på boligerne i første række.

For uanset hvor langt pengepungen rækker, findes der unikke boliger med et kig direkte ud til havet. Det er den fulde udsigt, som ikke kræver, at man stiller sig på tå og gennem naboernes tage kan skimte de glimtende bølger.

Uanset om du foretrækker din udsigt med rosévin i sommersolens stråler eller med en varm toddy på en januardag, så har du muligheden for begge dele, når havudsigten er fra din helt egen 1. rækkes-bolig. Og det kan sagtens lade sig gøre, uden du skal op i de tocifrede millionbeløb.

Her har Boliga samlet fire boliger i 1. række til under tre mio. kr.

Strandløkken 25, Rudkøbing:

StrandlokkenWP

Foto: EDC Langeland 

Udsigten her kan de færreste boliger nok matche. Det idylliske blik over vand med Langelandsbroen i baggrunden kan betrages fra det 137 kvadratmeter store hus.

Fra huset er man helt tæt på stranden, der ligger lige efter grunden - og så er huset beliggende på en lukket vej.

Pris: 1.825.000 kr.

Se mere her

Egebjergvej, 4500 Nykøbing Sj.

EgebjergvejWP

Foto: RobinHus Kai Gylling


Drømmer man om en liebhaverbolig direkte ud til havet, så er det ikke en dum idé at sætte gps'en i retning mod Nykøbing Sjælland. For her ligger der en unik bolig med en halv andel i en strandgrund, hvor der både er mulighed for at fiske, sejle og bade.

Fjorden kan også betragtes inde fra det 147 kvadratmeter store hus, der beskrives som værende "ajourført op til dagens høje standard."

Pris: 2.600.000 kr.

Se mere her

Grævlingevej 3, Ebeltoft

GravlingevejWP

Foto: RobinHus Hanne Lundsgård

Her er man ikke alene i 1. række til vandet - man har sin egen badestrand. Og er vejr eller humør ikke til at dyppe tæerne i det salte vand, kan man i stedet nyde udsigten fra et af huset tre plan.

Strandgrunden til den idylliske ejendom er på 2.033 kvadratmeter - og så er der ikke bopælspligt.

Pris: 2.950.000 kr.

Se mere her


Svendborgvej, 5600 Faaborg

SvendborgvejWP

Foto: RealMæglerne Sofie Find


Egen murermestervilla. Egen badebro. Eget udhus ved vandet.

Direkte ud til fjorden finder man denne gule villa, der ikke alene har en stor have med frugttræer - der er også en udsigt, der nok er de færreste forundt. For fra ejendommen kan man blandt andet se  Bjørnø og Dyreborg skov.

Pris: 2.995.000 kr.

Se mere her

Den version af browseren Internet Explorer du bruger er forældet. Den har kendte sikkerhedshuller og ulemper og begrænsede funktioner. Vi opfordrer dig derfor til at opgradere til en nyere moderne browser. Du kan opgradere din browser ved at klikke her.