Nyhedsbrevet Bolignyt

Boliga udvider med lejeboliger

Skrevet af Boliga.dk (6. oktober 2009)Klik ind på den nye service her


Efter ønske fra brugerne er der indarbejdet en række af de funktioner, der bruges ved søgning på ejerboliger på Boliga. Det er for eksempel muligt at få det fulde overblik over lejligheder i et givent område ved at bruge den unikke og populære kortsøgning, og man kan desuden sortere i søgningen efter pris, boligtype, postnummer, antal værelser og etage.Overblik
- Vi har altid udviklet os ved at spørge vores brugere, hvilke features de gerne vil have, og lejeboliger på Boliga har igennem de seneste seks måneder været det, vi har fået flest henvendelser om.

Brugerne har et stort behov for gennemsigtighed på et uoverskueligt marked. Derfor har vi imødegået den udfordring, det er at danne et overblik for brugerne på lejeboligmarkedet, og samtidig er vi med til at skabe den gennemsigtighed, vi mener, at vi allerede har skabt på ejerbolig-markedet, siger Boliga-direktør Ricco Zuschlag.


Han understreger, at Boligas nye service er gratis at benytte for såvel lejere som udlejere. Sidstnævnte kan kvit og frit gå ind på sitet og oprette en lejeboligannonce, og dermed potentielt komme i kontakt med de 360.000 besøgende, der hver måned klikker sig ind på hjemmesiden.


Opret din lejeboligannonce herMange muligheder
Brugerne er er kommet med en lang række forslag til den nye service, og Boliga arbejder blandt andet på at filtrere søgningen efter, om det er tilladt at holde husdyr, om der er altan, brændeovn, om lejligheden er møbleret og mange andre ting.

Skandinaviens største boligportal
Boliga.dk er Danmarks største uafhængige boligsite og har hver måned over 360.000 besøgende fra både ind- og udland. Boliga dækker også de skandinaviske lande Sverige og Norge via de to sites boliga.se og boliga.no.

Fakta:Boliga er Skandinaviens største boligsøgemaskine
Boliga åbnede i januar 2007
Konceptet bag Boliga er flere gange blevet belønnet med priser i ind- og udland
Boliga står i dag for 34% af alle henvisninger til ejendomsmæglere i Danmark
4 millioner gange om måneden klikker en potentiel køber ind på en ejendomsannonce via Boliga
Boliga omfatter alle danske ejendomme, som sættes til salg hos ejendomsmæglere
På Boliga kan man følge prisudviklingen på både det enkelte hus og på et helt lokalområde
Boliga registrerer liggetiden på alle boliger, der er sat til salg via en mægler
Private kan også annoncere boliger til salg eller boliger til leje på Boliga.dk

 

Modtag Boligas nyhedsbreve

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbreve med artikler og annoncer fra Boliga ApS (f.eks. via e-mail, push-notifikationer og sociale medier) og andre medier i Euroinvestor-koncernen. Annoncørbetalt indhold vil være markeret. Jeg giver samtykke til, at Boliga ApS må indsamle og behandle mine personoplysninger såsom kontaktoplysninger, oplysninger om præferencer og interesser, købshistorik, samt adfærd på Boligas og Euroinvestors websteder og andre online-kanaler til brug for markedsføring af de nævnte virksomheders produkter og profilering samt samarbejdspartneres produkter og profilering. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke i de enkelte nyhedsbreve.
Se en opdateret liste over vores aktuelle samarbejdspartnere her

Den version af browseren Internet Explorer du bruger er forældet. Den har kendte sikkerhedshuller og ulemper og begrænsede funktioner. Vi opfordrer dig derfor til at opgradere til en nyere moderne browser. Du kan opgradere din browser ved at klikke her.